Doğumdan sonra göbeğim sarktı

  • Konbuyu başlatan Cansu1234123
  • Başlangıç tarihi
C

Cansu1234123

Forum Okuru
Doğumdan sonra göbeğim sarktı
Doğumdan sonra göbeğim sarktı ne yapabilirim

Merhaba

4 ay önce doğum yaptım doğumda yaklaşık 18 kilo almışım şu anda bu kiloların yarısını verdim fakat göbeğimde hiçbir azalma olmadı 9 kilo fazlam var ve göbeğim olduğu gibi duruyor. Moralim iyice bozuluyor göbeğim için ne yapabilirim ve göbeğimde ciddi bir sarkma oluştu doğumdan sonra göbeğimdeki sarkma için ne tavsiye edersiniz ne yapmalıyım
 
Merhaba Cansu

Biz Kadınlar doğum yaptıktan sonra biraz kendimizi koy veriyoruz zannedersem .18 kilo almam biraz fazla gibi geldi bana bunun için sana spor yapmanı her gün ama düzenli yapmanı tavsiye ediyorum.Tabii şimdi senin 4 aylık bebeğim var. Spor yapmak da sana ekstra bir zahmet verecektir Beslenmene de dikkat etmen lazım ki bebeğini de emziriyor sundur . Biz anneler öncelik her zaman bebeğimiz olduğu için kendi vücudumuzda çok fazla bakmıyoruz .

Diyet falan yapmanı önermem fakat karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durmanı tavsiye ederim .Özellikle protein ağırlıklı beslenmelisin emzirdiğin için sütünü arttırıcı gıdalar ve içeceklere yönelmelisin . Bunlar içerisinde de kilo yapacak yiyecekler yememelisin.

Göbeğindeki sarkma içinde spor yaparak göbeğindeki sarkmayı tek başına gideremeyebilirsin .Bunun için göbeğindeki sarkmayı düzeltebilmek için korse kullanmanı tavsiye ederim. Korse zaman içerisinde göbeğini toplayacaktır sıcak aylarda korse kullanmak sana eziyet verecektir ama göbeğini toparlamanın da başka bir yolu yok gibi görünüyor E. linden geldiği kadar da spor yapmanı tavsiye ederim

Zaten bebeğine bakma temposu içerisinde çok fazla hareketsiz kalamayacağın için zaman içerisinde mutlaka kilolarını da vereceksinindir . Dediğim gibi karbonhidratlı yiyeceklerden bu dönemde uzak durursan kilo vermen de daha da hızlı olacaktır.
 
Geri
Üst