Dolce Gabbana'dan Light Blue Bayan Parfümü Tam Bir Yaz Parfümü

T

TİTAN

Forum Okuru
Dolce Gabbana'dan Light Blue Bayan Parfümü Tam Bir Yaz Parfümü
dolce gabbana light blue bayan

dolce gabbana light blue parfüm



Sevgili melekler, Dolce Gabbana kıyafet koleksiyonları ile olduğu kadar aksesuar ve parfüm sektöründe ki başarılı çalışmalarıyla modaseverlerden tam not almayı biliyor. Son çıkardığı Dolce Gabbana Light Blue parfüm de bunun en güzel örneklerinden biri. Tam bir yaz kokusu lansmanıyla piyasaya sürülen Dolce Gabbana Light Blue parfüm tanıtımını ve fiyat bilgilerini de yine bu sayfadan sizlerle paylaşıyoruz :)


dg_light_blue_parfum-320.jpg


Tam bir yaz kokusu: Light Blue Pour Femme
Dolce & Gabbana Light Blue, Akdeniz'in kavurucu güneşi, denizi ve duygusallığına bir armağan... Parfüm, çağdaş klasikler arasında yerini çoktan aldı bile.

Light Blue içine dalmak; parıldayan turkuaz derinliklerinde kayıtsızca yüzmek, güneşte yanmış bedenini nemlendirmek gibi... İşte bir erkeğin bir bayanla buluştuğu anın hikayesi. Domenico Dolce ve Stefano Gabbana: “Dolce&Gabbana Light Blue ile oluşturduğumuz mirastan fazlasıyla gurur duyuyoruz. Bu kokular Akdeniz’in zamansız duyusallığını yakalıyor, baştan çıkarıcılık adına mükemmel oyun alanı ve her zaman da olmaya devam edecek. Tatlı hayatın daha çekici bir açıklaması yok.”

The Light Blue kadını tüm çekiciliğiyle, büyüleyici ve baştan çıkarıcı bir kadın. Kadınsılığını kolaylıkla giyinir: güzelliği kır çiçeği gibi sanatsal, duyusallığı taze bir mevye gibi lezzetli... İşte hiçbir erkeğin direnemeyeceği bir kadın. Meyveli çiçeksi koku güneşli gün ve gecelerde uzun süre etkisini kaybetmeden kalır.

Üst notalar: Taze parlak elma ile canlandırıcı Sicilya sediri ve çan çiçeğinin saf cazibesi Güney İtalya yaz mevsimini anımsatır.

Kalp notaları: Bambu tazeliği ile yasemin ve beyaz gül kadınsı buketi oluşturur.

Alt notalar: Keskin turunç ağacı, çekici amber ile sarmalanmıştır. Akıl çelen misk öpüşü ile tamamlanır.

50 ML EDT: 159 TL
100 ML EDT: 214 TL
 
Geri
Üst