Domestos sprey kullananlar fikirlerinizi bekliyorum

T

Titizhanim

Forum Okuru
Domestos sprey kullananlar fikirlerinizi bekliyorum

Domestos sprey kullananlar melek kadınlar kulübü domestos sprey kullanımı forum'da.​

Kızlar malum hem pandemi yasak filan ama içim de elvermiyor yani bayram yaklasinca bir temizlik tutkusu tutuyor beni. Domestos normalde kullanirim ama sprey olanlar nasıl kullananlar var mı? Ya bir arkadaş almış kullanmış masayı filan pratik şekilde siliyormuş ve çok güzel bir deterjan olduğunu söylüyor ama bir de size sormak istedim kullananlar var mı? Domestos sprey pratik mi her yeri temizleyebilir miyim?
 
Merhabalar
Valla domestosu ben de kullanıyorum tuvalette lavabolar da harika temizlik yapıyor inanın sprey olanını ben de denemedim ama yorumlara baktığımda çok kullanışlı hatta durulama gerektirmez filan denmiş. Çamaşır suyu içermediği için de çocuklu evlerde de güvenle kullanılabilirmiş. Alıp denemekte fayda var diye düşünüyorum. Özellikle hanımlar şu açıdan da çok meth ediyorlar Domestos spreyi. Hem sıkma konusunda sıktığınız alanı silerken pratik hem de sildikten sonra da yapışkanlık hissi bırakmadan tertemiz bir ortam sağlıyor. Sprey temizleyici her kullanımdan önce çalkalalanmali. Direkt sıkarken biraz mesafe bırakarak sıkın. Temas ettiği yüzeye maksimum hijyen sağlar güvenle kapı kolları pencere kolları lambaların düğmeleri, sandalye masa yüzeyi, kumanda dahi süper hijyenik olacaktır domestos sprey temizleyici ile.

Olmazsa olmaz dediğiniz bir deterjanınız var mı? Eğer sizinde vazgeçemediğiniz bir deterjanı mız var ise aşağıdaki linke tıklayarak linkte bulunan konunun yorum kısmından bunu belirtebilirsiniz dilerseniz konuyu inceleyerek en çok tercih edilen deterjanları öğrenebilirsiniz. "Olmazsa olmaz deterjanınız hangileri" konumuz aşağıdaki linkte.

 
Geri
Üst