duaniza ihticaim var

PİNKİ

Yeni Üye
Üye
duaniza ihticaim var
:ang: melekler sizin hayir duaniza ihticaim var Allah c.c. rizasi icin.

iki yildir evliyim ama bir türlü esimle bir yuva kuraman, her defasinda tam kavusacagiz diyorum baska bir sorun baska bir engel cikiyor.
bunaldim artik gücüm kalmadi... arkadaslarim hepsi coluk cocuga karisti ben ise hala tekim.
Yalnizim kalabalik icinde yalnizllik benimki.

Soru sormadan bana Allah c.c. rizasi icin dua edermisiniz: hayirlisiyla esimle birlikte yasayim huzurlu bir hayatim olsun diye?

Allah´a c.c. emanet olun :cry:
 
canım dualarım seninle ve evli olupta sorun yaşayan herkesle rabbim yar ve yardımcınız olsun müşkilinizden bir an evvel kurtarsın inşallah.
 
dua ederim tabii rabbim huzurlu ve mutlu kılsın herkesi kendi yuvasında.
ancak çoluk çocuk vs.. gibi şeyler yazmışsın da nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum kötü giden hiç bir evlilik çocukla düzelmez. düşünüyorsun ya da başka birşey olduğundan değil, bunu gören biri olarak sadece dua kadar önemli bir tavsiye gördüğümden yazıyorum. kötü giden evliliklerde düzelecek diye çocuk yapan kadınlarımız daha sonra büyük felaketlerle karşılaşıyorlar ve arada olan o küçücük masum meleğe oluyor, bütün sıkıntıyı annesinden babasından çok kendisi yaşıyor. çocuk, yuvanın mutluluğunu pekiştirmek için yaşanması gereken en güzel duygudur belkide ama huzursuz bir yuvada dünyada gelen masum bir bebeğin omuzlarına kimsenin o kadar yük bindirmeye hakkı yok diye düşünüyorum.
umarım sorunlarınız ne ise en kısa zamanda çözülür ama böyle daha mutsuzsanız ve düzeleceği yerde daha kötüye gidiyorsa rabbimden tez zamanda hayırlı olanı isteyin daha fazla üzülmemek adına. insan birisi yüzünden yaşlanmamalı, biriyle bir ömür yaşayıp onunla yaşlanmalı.
 
sevgili kardesim Dua herzaman ederiz hemde yürekden kalpden...Dua istegi geri çevrilmez...Allahin izniyle ins.. hakkli bir istekse hayirlisinla olsun...Allah sevenleri ayirmasin...
 
Geri
Üst