düdüklü tencerelere dikkat!

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
düdüklü tencerelere dikkat!
düdüklünün kullanımı korkmaz düdüklü tencere kullanma kılavuzu korkmaz düdüklü tencere nasıl kullanılır kullanımı bilge
Düdüklü tencereler, basınçla yemek pişiren özel tasarlanmış kaplardır. Her kullanışta tencere içinde basınç olacağını hiçbir zaman unutmayınız. Daima dikkatli ve sabırlı kullanınız. Kullanma kılavuzunu okumadan asla kullanmayınız.
duduklu-tencere1-1553.jpg

Kurallarına göre kullanmadığınız durumlarda yaralanabilirsiniz, elleriniz ve yüzünüz zarar görebilir. Tencereyi yarıdan fazla asla doldurmayınız ve susuz yemek pişirmeyiniz. Tencere kapağının tam olarak kapandığını, kelepçelerin tencere eteğinin altına tamamen geçtiğini her kullanımda kontrol ediniz. Kabuklu ürünler kullandığınız zaman valf çıkışı tıkanabilir. Dikkatli olun.
 
düdüklü tencere

bende ilk kez suan kulanıyorum tavuk var içinde ama sen ne durundasın derseniz yemek mutfakta ben oturna odasındayım yanına giremiorum korkuyorum:))))))))))
 
Eeee iyide nolcak böyle mecburen yanına gideceksin, e yoksa akşama yemek çıkmaz patlar matlar hemen git istersen yanna bi hal hatır sor :D:D Ne halsin felan de :puha:
 
Ben de çok korkuyodum ilk kullandığım zamanlar.Ama artık alıştım hatta kullanmayı çok seviyorum:)Özellikle eti pamuk gibi pişiriyor ve hem çok lezzetli oluyor hem de çok kısa sürede pişiyor.
 
Geri
Üst