düğün gününüzde rahat olmak için nasıl bir gelin ayakkabısı seçmelisiniz

M

Misafir

Forum Okuru
düğün gününüzde rahat olmak için nasıl bir gelin ayakkabısı seçmelisiniz
rahat gelin ayakkabısı düğün ayakkabıları dügün ayakkabilari az topuklu gelin ayakkabısı en rahat
Gelin ayakkabısı düğün boyunca sizi taşıyacak ve gelinliğinizi tamamlayacak en önemli aksesuarlardan birisidir. Gelinliğimin altından nasıl olsa görünmez diyerek ayakkabı seçimini arka plana atmayın. Yürürken, merdivenlerden inerken, arabaya binerken ayakkabılarınızın görüneceğini düşünerek şık bir ayakkabı seçmelisiniz. Tabii ayakkabılarınız şık olduğu kadar sizi yormayacak kadar da rahat olmalıdır.


Ayakkabınız gelinliğinizin modeli ve rengi ile uyumlu olmalıdır. Ayakkabınızı özel olarak yaptırabileceğiniz gibi hazır da alabilirsiniz. Hazır aldığınız ayakkabılar da ufak tefek değişiklikler de yaptırabilirsiniz. Gelinliğiniz taşlı ise aynı taşlardan ayakkabınıza koydurabilir ya da gelinliğinizin kumaşından ayakkabınızı kaplatabilirsiniz.


· Gelinlik diktirilecekse gelin ayakkabısı, gelinliğin kumaşı belli olduktan sonra alınmalı ya da yaptırılmalı ve o ayakkabılarla da prova yapılmalıdır. Ayakkabılarınızın topuk yüksekliği gelinliğinizin boyu için önemlidir.

· Düğünden önce ayakkabılarınızı evde birkaç gün giyerek rahatlığını test etmeli ve alışmalısınız.
Gelin ayakkabısını başka kıyafetlerin altına giyilebilecek tarda almak sizi tek gecelik seçimden kurtarır.

· Sakın ayağınızın numarası olmayan bir ayakkabıyı evde giyerim esner düşüncesiyle almayın. Bütün gün ayakta duracağınızı, ayağınızın belli bir saatten sonra şişmeye başlayacağını unutmayın.

· Bütün gece ayakta olacağınızı ve dans edeceğinizi düşünerek rahat, az topuklu bir gelin ayakkabısı seçmenizi öneriyoruz.

İşte ayakkabı seçiminden sonra unutulmaması gereken ince bir detay daha! Bekar arkadaşlarınızın isimlerini ayakkabınızın kolay silinebilecek bir yerine yazmayı unutmayın…
 
Geri
Üst