MEÇHUL Daimi Üye Üye 10 Kasım 2008 #2 Cevap: düğün pastalarıda benden...harikalar... süperrrlerr yerim ben onlarıııı hammm dieeeteşeşkürelr paylaşım içinnn 😀
Cevap: düğün pastalarıda benden...harikalar... süperrrlerr yerim ben onlarıııı hammm dieeeteşeşkürelr paylaşım içinnn 😀
mislinay Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #3 Cevap: düğün pastalarıda benden...harikalar... hepside çok güzel benim düğün pastam olmamıştı yemekliydi çünkü... saol canım emeğine sağlık
Cevap: düğün pastalarıda benden...harikalar... hepside çok güzel benim düğün pastam olmamıştı yemekliydi çünkü... saol canım emeğine sağlık
roseblue07 Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #4 Cevap: düğün pastalarıda benden...harikalar... teşekkür ederim arkadaşlar🙂
zuzu65 Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #5 Cevap: düğün pastalarıda benden...harikalar... canım o beyaz renkli olan var ya bende isterim ya ondan...bizim zamanımızda bu kadar çok seçenek yoktu şimdiki nesil çok şanslı
Cevap: düğün pastalarıda benden...harikalar... canım o beyaz renkli olan var ya bende isterim ya ondan...bizim zamanımızda bu kadar çok seçenek yoktu şimdiki nesil çok şanslı
roseblue07 Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #6 Cevap: düğün pastalarıda benden...harikalar... ay sen iste cnm ben gönderirim ben
zuzu65 Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #7 Cevap: düğün pastalarıda benden...harikalar... valla sağol tatlım bugün gittim aldım o pastaya benzemez ama nefis körelttim en azından
Cevap: düğün pastalarıda benden...harikalar... valla sağol tatlım bugün gittim aldım o pastaya benzemez ama nefis körelttim en azından
roseblue07 Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #8 Cevap: düğün pastalarıda benden...harikalar... ohhh iyi yapmışsın...