Düğün pastası modelleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Düğün pastası modelleri
Düğün adetleri her yörede farklı farklıdır; ama genel olarak belirli seçimler ortaktır. O özel gün için mekan, gelinlik, düğün yeri süslemesi ve bunun yanı sıra düğün pastası seçimi herkes için özeldir. Düğün pastası son senelerde değişen trendleri ile düğün yerleriyle bütünleşecek görünüm zenginlikleri ile düğünün en önemli saatlerinin süsleyici olmayı başarmaktadır. Katlı pasta şeklinde yaptırabileceğiniz düğün pastaları kimi zaman tek kat ama daha geniş yüzeyli tercihlerle de yapılabilmektedir. Kimi düğünlerde göstermelik pasta kesimi yapılarak asıl ikram pastası dağıtım esnasında kesilerek dağıtılmaktadır.


Düğün yerine davet ettiğiniz kişi sayısına göre pasta siparişi verip düğün pastası kesim işlemi gerçekleştirmeniz en doğrusu olacaktır. Düğün yerinin modern lüks oluşu ya da sade bir kır salonu oluşu ayrıntıları düğün pastası süsleme fikirleri için pastacıya yardımcı olacaktır Ya da sizin gelinlik ve damatlığınız düğün yeri süsleme örneklerinden fotoğraflar göstermeniz düğün pastasında da aynı bütünlüğü yakalayabilmenize yardımcı olabilecektir. Resim galerimdeki örneklere göz attığınız zaman çok da fazla katlı örnek olmadığını görebileceksiniz. Sade pastalar daha özel bir anı olarak kalır benim fikrimce o güzel günden hatıra olarak. Ama tabii biraz daha gösterişli ve şatafatlı mekânlarda bir düğün organizasyonunuz varsa süsü bol bir pasta siparişi vermeyi tercih etmeniz de kaçınılmaz olabilecektir. Örneklerde en klasik olanı bence şu gelin damat fikrinin yer aldığı pasta örneğidir. Ama siz siz olun bence daha kalıcı bir hatıra için size özel bir anınızı anımsatacak pasta yaptırma fikrinde özdeşleşin. Sevdiğinizle beraber size hatırlatıcı gelen bir simgeye pastada yer vermeniz bile o günün anlamını siz de farklı heyecanlarla hatırlamanıza yardımcı olabilecektir.

Resim olarak eklediğim görsellerde benim favorim üçüncü örnek. Siz hangisini beğendiğinizi bilemem ama bence çok katlı tercih yerine düğün mekanında yeterli pasta dağıtımına yer vermek adına bir tane göstermelik pasta kestirmeyi tercih edebilirsiniz. Böylece düğün yerinde sürpriz artan konuk sayısına rezil olmadan pasta sunumu yapılmasını sağlayabilirsiniz. Şimdiden keyifli tercihler diliyorum. En mutlu düğün günleri sizlerle olsun.

2016-dugun-pastasi-modelleri-3.jpg
2016-dugun-pastasi-modelleri-7.jpg
2017-Yeni-varış-biz-rustik-D&uuml.jpg
dugun-pastasi-happy-marr.jpg
Screenshot_2016-12-25-23-50-06.png
 
Şimdiki düğünlerde genelde dekor pastalar kullanılıyor.Maddi durumu iyi olanlar tabi orjinal pasta kullanıyor. Çok güzel pasta tasarımları var .Bunlar da benden olsun .

düğün pastası.jpg
 
Geri
Üst