Dünyada bir ilk "Logixx 9"

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Dünyada bir ilk "Logixx 9"
elebey0016.jpg
9 kg’lık çamaşır yıkama kapasitesi ile tek seferde daha fazla çamaşır yıkama imkanı sunarak su, enerji ve zamandan tasarruf sağlayan A enerji sınıfı Bosch Logixx 9, 180 derece açılabilen 41 cm’lik büyük doldurma penceresiyle dünyada bir ilk...

Çamaşır miktarına ve kirlilik derecesine göre Normal, Hızlı ve Yoğun olmak üzere esnek yıkama seçenekleri bulunan Bosch Logixx 9 tam otomatik çamaşır makinesinde kullanıcının tek yapması gereken çamaşırları makineye doldurmak ve akıllı ekrandaki program seçenekleri takip etmek. 9 kg. çamaşır yıkama kapasiteli Bosch Logixx çamaşır makinesi üstten açılabilen U şeklinde doldurma kapağı ve eğimli kazanı sayesinde, eğilmeden çamaşırları daha kolay doldurup, boşaltma imkanı sunuyor. Dünyada ilk defa bir çamaşır makinesi tasarımında kullanılan bu özellik ve ergonomik dizayn sayesinde Logixx 9, kalabalık aileler, hamile bayanlar, belinden problemi olanlar için çok rahat bir kullanım sunuyor.

Dakikada 400 – 1200 sıkma devri bulunan makinenin renkli ve beyazların bir arada kolayca yıkanabildiği “Quick & Mix programı” programı, çocuklu ve sık çamaşır yıkayan aileler için pratik bir çözüm sunuyor.

Ayrıca Logixx çamaşır makinesinin üzerinde yer alan 17 dil seçenekli büyük LCD ekran, kullanıcıya seçilen program akışını ve programın kaç dakika sonra biteceğini gösterdiği gibi programı istenilen saate erteleme imkanı sunuyor.

60 derece C'lik programda 1,70 kWh elektrik, 69 lt su tüketimine sahip olan ve 2 boyutlu Aqua Spar Su ve Enerji Tasarruf Sistemi’yle ekonomik kullanım sağlayan Bosch Logixx 9’da LED’li ön yıkama, ilave durulama, kolay ütüleme ekstra fonksiyonları bulunuyor
 
Geri
Üst