Düşük Sonrası Yeniden Hamile Kalmak

Uzman SühaN

Administrator
Düşük Sonrası Yeniden Hamile Kalmak
düşük sonrası ne zaman hamile kalınır,düşük yaptım ne zaman hamile kalırım,düşük sonrası ne zaman hamile kalınmalı,düşük sonrası gebe kalma hakkında bilgiler



Her kadının yaşayacağı en kötü ve üzüntülü tecrübelerden birisi olan düşük, ne kadar ki bir kadın için yıpratıcı bir sorun olsa da, bu sorunun anne olmanıza bir engel olmadığını bilmeli ve yeniden hamile kalmak için yaşadığını kötü tecrübeyi de göz önünde bulundurarak gereken önlemleri alıp yeniden kalmayı denemelisiniz. Ancak uzmanlar düşük sonrası hemen hamile kalmayı önermiyor ve bunun nedenini de vücudunuzun kendisini toparlaması gerektiğini söyleyerek açıklıyorlar. Peki uzmanlara göre düşük sonra ne zaman hamile kalınmalı?



d.jpg






Düşük Sonrası Yeniden Hamile Kalmak

Düşükten sonra pek çok kadın yeniden hamile kalabiliyor ve doktorunun önerilerini dinleyerek son derece sağlıklı bebekler dünyaya getiriyor. Sizde bunlardan biri olmak istiyorsanız, en az 6 ay kadar korunmalı ve hamile kalmamaya özen göstermelisiniz. Hekiminiz aksini söylemediği müddetçe 6 ay sonra yeniden hamile kalmak için çalışmalara başlayabilirsiniz.

Düşük yapılmanın sebebi her ne ise bu uzman hekim tarafından araştırılacak ve yeni bir gebeliğin öncesinde sebebe yönelik bir takım tedavi metotları uygulanması istenebilir. Böyle bir durumda yeni bir gebeliği biraz daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Ancak sabırlı olmayı ve kendinizi çok üzmemeye çalışın ki, yeni bir gebelik sorun yaratmasın.
 
Geri
Üst