almira Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #1 Duymaya Tahammul Edemediğiniz Sozler!!!! Biz size dönücez nedense hic dönmezler 🙂 devam edin arkadaşlar
melegim Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #2 Ce: Duymaya Tahammul Edemediğiniz Sozler!!!! yalanım varsaa gözüne bakarak bunu derleryaa yalan oldugunu bildiğiniz halde
Ce: Duymaya Tahammul Edemediğiniz Sozler!!!! yalanım varsaa gözüne bakarak bunu derleryaa yalan oldugunu bildiğiniz halde
G Günes Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #3 Ce: Duymaya Tahammul Edemediğiniz Sozler!!!! boyle olacagi belliydi...eee niye bastan uyarmiyorsun ozaman
Ce: Duymaya Tahammul Edemediğiniz Sozler!!!! boyle olacagi belliydi...eee niye bastan uyarmiyorsun ozaman
zelihaseyma Üye Üye 28 Aralık 2007 #4 Ce: Duymaya Tahammul Edemediğiniz Sozler!!!! beraber konuşurken:sen daha küçüksün hadi odana bulaşıklara gelince:koca kız oldun artık biaz yardım et bana
Ce: Duymaya Tahammul Edemediğiniz Sozler!!!! beraber konuşurken:sen daha küçüksün hadi odana bulaşıklara gelince:koca kız oldun artık biaz yardım et bana
ms_enemy Yeni Üye Üye 28 Aralık 2007 #5 Ce: Duymaya Tahammul Edemediğiniz Sozler!!!! hanii deniryaaa aaa aradım aradım ulaşamadımm sanaa yalannn unuttum diyemiyodaaaa aradım aradım ulaşamadımmm diyoo benim tel niee hiçç çalmadııı 🙂
Ce: Duymaya Tahammul Edemediğiniz Sozler!!!! hanii deniryaaa aaa aradım aradım ulaşamadımm sanaa yalannn unuttum diyemiyodaaaa aradım aradım ulaşamadımmm diyoo benim tel niee hiçç çalmadııı 🙂
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 6 Ocak 2008 #6 Ce: Duymaya Tahammul Edemediğiniz Sozler!!!! dilimin ucunda!!!!!!!...bi türlü çıkmaz ama.... öğrencilerin bir numaralı unutkanlıgı...🙂🙂🙂
Ce: Duymaya Tahammul Edemediğiniz Sozler!!!! dilimin ucunda!!!!!!!...bi türlü çıkmaz ama.... öğrencilerin bir numaralı unutkanlıgı...🙂🙂🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 8 Ocak 2008 #7 Ce: Duymaya Tahammul Edemediğiniz Sozler!!!! hadi lafına gıcık oluyorum 2 den fazla söylenince acayip istemeden tepki veriyorum.
Ce: Duymaya Tahammul Edemediğiniz Sozler!!!! hadi lafına gıcık oluyorum 2 den fazla söylenince acayip istemeden tepki veriyorum.