Düz Saç Modelleri hepsi birbirinden harikalar

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Düz Saç Modelleri hepsi birbirinden harikalar
Düz ve güzel saç modelleri. Dümdüz saçlarınız için ünlüler ne kullanmış ise ve yüz şeklinize göre sizler de aynını yapabilirsiniz. Saç Bakımı kategorimizden sizlere güzel modeller ve bilgiler sunmaya devam ediyoruz. Bu arada hangi yüz tipi daha erken yaşlanır konumuza bakmanızı da önemle hatırlatıyoruz arkadaşlarım. Neden diyecek olursanız bakım bizler için son derece önemlidirde ondan hiç ihtiyarlamayalım hiç ölmeyelim olur mu :)

Şimdi sizlere oluşturduğum galeriden resimleren bir kaçını inceleyerek galeri oluşturalım.
2016-trend-duz-sac-modelleri.jpg

Düz saçınız var ise ve saçlarınız kısa ise bu modeli kullanabilirsiniz. Hemen boyun altından yapılan kesimle isterseniz sarı isterseniz başka renkler uygulayarak kullanabilirsiniz.

uzun-düz-saç-modeli.jpg

Yok benim saçım düz ve uzun diyorsanız bu şekli hatta bu kahkül kesimini ve rengini de kullanabilirsiniz. Şimdi sizler için oluşturduğum galeriye aşağıdaki güçççük resimleri tıklayarak ulaşabilir ve daha ayrıntılı bilgi ve model görebilirsiniz kızlar.

[photo=medium]775[/photo][photo=medium]777[/photo][photo=medium]778[/photo][photo=medium]779[/photo][photo=medium]780[/photo][photo=medium]781[/photo][photo=medium]782[/photo][photo=medium]783[/photo][photo=medium]784[/photo][photo=medium]785[/photo][photo=medium]786[/photo][photo=medium]787[/photo][photo=medium]788[/photo][photo=medium]789[/photo]
 
Geri
Üst