Düzgün bir fiziğe sahip olmak isteyen bayanlar bunları uygulayın

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Düzgün bir fiziğe sahip olmak isteyen bayanlar bunları uygulayın
güzel bir fiziğe sahip olmak için güzel fizikler fiziği kadınlar ideal kadın fiziği en fizikli bayan
Karnınızdan kurtulun
Karın bölgesinde biriken yağlar, biz kadınların en çok şikayet ettiği bölgelerden biri değil midir?!?. Buraya yerleşen yağ tabakasının erimesi, özellikle de hareketsiz bir yaşam sürülüyorsa, çok zor. Ama size önereceğimiz bu hareketlerle karın bölgenizdeki yağları çok çabuk eritebilirsiniz.

Egzersizleri haftada üç kez yaparak, karnınızın 10 Günde sıkılaştığını göreceksiniz.
Masaj
Sabahları karın bölgesine masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırabilir vedeniz Tuzu ve 10 ml. LimonSaat yönünde yuvarlak hareketlerle masaj yapın. özellikle de duş sırasında. dokularınızı sıkılaştırabilirsiniz. Karnınıza, bir avuç yağını karıştırarak elde edeceğiniz karışımla,
Buz şoku
çoğu zaman yağ tabakasından dolayı karındaki kan dolaşımı yavaşlıyor. Bunun sonucunda da deri sarkıyor ve kırışık bir görüntü oluşuyor. Dolaşımınızı hızlandırmak için buzdan yaralanabilirsiniz. Yatmadan önce beze koyduğunuz buzları kuru cildinizin üzerinde gezdirin.
Sabah çayı
Sabahları uyanır uyanmaz bir bardak Bitki ya da meyva çayı için. çay yiyeceklerin daha hızlı ve daha kolay yakılmasını sağlıyor. Bu da karnın düzleşmesinde en önemli bir etken. Gereksiz bir şişlik hissetmek istemiyorsanız, Gaz yapma özelliği olan çay ve kahveden uzak durun.
Bitkisel kürler
Yedikleriniz çoğu zaman karnınızın şişmesine yol açar. Bunu önlemek için pirinç, kek gibi Unlu gıdalarla, et ürünleri ve Tuz tüketirken fazla abartmamaya dikkat edin. çünkü bu tür besinler vücutta, özellikle de karın bölgesinde Su tutulmasına neden oluyor. Bunların yerine domates, biber, mısır, ıspanak gibi taze sebzeleri tercih edin. Et, balık, makarna ve pilav çeşitlerini taze bitkilerle tatlandırın. özellikle maydonoz, dereotu, fesleğen, defne gibi Bitkiler mide ve bağırsakların rahatlamasını sağlar.
şekersiz sakız
Canınız tatlı çektiğinde bir şeyler çiğneyin. çünkü ağızdaki boşluk hissi çoğu zaman tatlı isteğini pekiştiriyor. Bu isteğinizden kurtulmanız için size sakız çiğnemenizi öneriyoruz. Tabii sağlığınız ve dişlerinizi de düşünerek tatsız olanları tercih edin.
 
Cevap: Düzgün bir fiziğe sahip olmak isteyen bayanlar bunları uygulayın

:yahoo:COK SAGOL GÜZEL BİR CÖZÜM YAPANA TABİKİ:yahoo:
 
Geri
Üst