E devlet şifresi ile askerlik durum belgesi sorgulama

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
E devlet şifresi ile askerlik durum belgesi sorgulama
E devlet şifresi ile askerlik durum terhis belgesi sorgulama alma 2013 2014 yeni e devlet ile sorgulama

Daha önceden kardeş sitemiz edevletilesorgulama.com adresinde BURADAKİ linkten sizlere e devlet askerlik durum belgesi sorgulama olayını anlatmış, sistemde henüz aktive edilmediğini ve bu durum belgelerinin ilgili askerlik şubelerine gidilerek ancak alınabileceğinden bahsetmiştik.

Şimdi bugün haberlerde çıktı ve bizlerde sizler için araştırdık. E devlet şifresi olan kişiler askerlik durum belgesi sorgulamasını yapabilecek ve askerlik şubesine gitmeden bu belgeyi işyerine yada lazım olan bir yere çıktı olarak verebilecek.

Peki askerlik durum terhis belgesi nasıl nereden alınır ?

E devletl şifresi ile sisteme giriş yapacaksınız. BURADAN YAPABİLİRSİNİZ

Yukarıdan verdiğimiz link ile giriş yaptığınızda aşağıdaki gibi resimde görülen bölüme yönlendirileceksiniz.

askerlik-durum-belgesi-sorgulama.jpg


Sorgula yani yukarıdaki bilgilendirme yazısını okudum yerini işaretleyip devam et dedikten sonra aşağıdaki gibi bir çıktı vermektedir. Babamın bilgileri ile sorgulama yaptım şu sonuç çıktı. Babam yapmış askerliğini :)

edevlet-askerlik-terhis-sorgulama.jpg



ETİKETLER:askerlik durumu sorgulama,e devlet askerlik durum belgesi,askerlik durum belgesi,askerlik durum sorgulama e devlet,askerlik durum belgesi sorgulama,askerlik durum sorgulama,e-devlet askerlik durum belgesi alma,askerlik durum,subay emekli maaşı öğrenme,hizmet durum belgesi,
 
Geri
Üst