Ekranlı çanta

M

Misafir

Forum Okuru
Ekranlı çanta
Eleksen, üzerindeki ekran sayesinde bilgisayar kapalı durumdayken dahi ulaşmayı sağlayan dizüstü bilgisayar çantası üretti.Üzerindeki 2.5 inç genişliğindeki ekranı ile bilgisayarın on-board önbelleğine erişimi sağlayan çantanın, kumaş butonları kullanılarak bilgiler arasında gezinti yapılabiliyor.

Çantayı üreten şirket, farklı işlevleri olan kumaş butonları da çanta üzerine yerleştirebiliyor. Çanta için, MP3 çalma, fotoğraf gösterimi ve video klip oynatma gibi işlevleri yerine getirebilecek kumaş butonlara sahip tasarımlar yapılabiliyor.




2705_canta.jpg





SideShow NEDİR?



Microsoft'un son işletim sistemi Vista'nın getirdiği yeni özelliklerden biri de SideShow. Vista'daki bu özellik sayesinde, ürün tasarımlarında ikinci ya da yardımcı ekran kullanılmasının önü açılıyor. İkinci ekran ile dizüstü bilgisayar açık, kapalı veya uyku durumundayken, on-board önbellekteki bilgileri gösterebiliyor. Ekran, data tranferini, uygulamaya bağlı olarak Bluetooth ya da USB bağlantısını kullanarak gerçekleştiriyor.

Yardımcı ekranlar, dizüstü bilgisayarın açılmasına gerek bıraktırmadan toplantı zamanlarına, telefon numaralarına, adreslere ve son gelen e-postalara hızlı erişimi sağlayarak zamandan ve batarya süresinden kazandırıyor.
 
Geri
Üst