El Örgüsü Erkek Hırka Modelleri 2016

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
El Örgüsü Erkek Hırka Modelleri 2016
Kış ayları için çok kullanışlı modeller olan örgü modelleri her yaştan, bebek, çocuk, kadın ve erkekleri soğuk havalar da koruma altına alıp sıcacık tutarken kıyafetleri de tamamlayan şık kombinler oluşmasına olanak sağlıyor.

El emeği göz nuru örneklerden biri olan hırka modellerinden sizlere bu yazım da el örgüsü erkek hırka örneklerini paylaşıyorum. Farklı renk ve modellerden oluşan erkek hırka modellerini klasikv e spor giyimleriniz ile kombinleyebilirsiniz.

Malum önümüz de yılbaşı ve hemen ardından da sevgileler günü var böylesi özel günler de sizin için özel olan kişilere kendi emeğiniz ile yaptığınız hırka modelini hediye ederek onu çok mutlu edebilir ve onu kadar çok düşündüğünüzü belli edebilirsiniz.

Sizler el işi göz nuru yapılan örgü işlerini örgü galerimizden görebilir ve daha yakından inceleyebilirsiniz. Bu galeriden daha önce açılmış bir kaç konuyu da sizlere örnek olarak vermek istiyorum.

[album=large]69[/album]

Yukarıdaki albümden harika kapşonlu bebek yelek örneklerini görebilirsiniz. Aşağıda bulunan hırka modelleri resim galerisi için küçük resimlere tıklayarak ilerleyebileceğinizi biliyor musunuz ?
[photo=small]1091[/photo][photo=small]1092[/photo][photo=small]1093[/photo][photo=small]1094[/photo][photo=small]1095[/photo][photo=small]1097[/photo][photo=small]1098[/photo][photo=small]1098[/photo][photo=small]1104[/photo]

Şimdi dilerseniz sizlere modern erkek hırkalarının görsellerini sunalım. Yapılmış olan hırka modellerini markalı olarak ta satın alabilirsiniz. TOMMY HİLFİGER markalı lüks markaları BURADAN satın alabileceğiniz gibi daha düşük bütçeniz var ise bunlar için sizlerin LCW online satış internet sitesine bakması gerekecektir.

BUNLARDA DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

[album=large]44[/album]
[album=large]43[/album]
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst