Elbise Ve Çamaşır Varken Birliktelik De Hamile Kalınır Mı?

Uzman SühaN

Administrator
Elbise Ve Çamaşır Varken Birliktelik De Hamile Kalınır Mı?

Kıyafetle sürtünme ile hamile kalınır mı kadınlar kulübü melekler mekanı forum bölümünde bu sorunuzu cevaplıyoruz.


üzerinde elbise varken hamile kalınırmı,üzerinde çamaşır varken hamile kalınırmı,üzerinde pantolon varken hamile kalınırmı,kot pantolona boşalmayla hamile kalınırmı,zevk suyuyla hamile kalınırmı,elbise çamaşır varken hamile kalınırmı hakkında bilgiler
Tam olmayan bir cinsellik beraberlik sonrası, çamaşır veya giysiye boşalma olduğunda hamilelik yok denecek kadar azdır.
Bu durumda hamilelik tek bir koşulda olabilir. Bu da, boşalma sonrası meninin çamaşırdan vajina ağzına temas etmesi ve buradan da içeri sızmasıdır. Böyle bir durum varlığında yani bir şüphe durumunda ise yapılması gereken beklenen adet tarihinde en az 1 hafta gecikme olması durumunda gebelik testi yapılmasıdır. Unutmayın korunmasız her ilişki risktir! Zevk Suyu cinsel ilişki, sevişme veya ön sevişme sürecinde sperm boşalması yani ejekulasyon öncesi süreçte erkeğin cinsel organından gelen şeffaf sıvıya verilen isimdir.
iç çamaşırım vardı hamile kalırmıyım.jpg


Zevk suyu olarak isimlendirlen bu sıvının adı ise prostat sıvısıdır.
Prostat sıvısı nadiren de olsa sperm hücresi içerebilir.Ve istenmeyen gebeliğe yol açabilir
Geri çekme veya dışarı boşalma yöntemi ile korunanlarda istenmeyen gebeliklerin oluşumasına nadir de olsa yol açabilir. % 100 bir korunma yöntemi değildir Bu konu hakkında merak ettiklerinizi burdan öğrenebilir,sorular sorabilirsiniz.Erkek cinsel organının vagina içine girmeden dışarıdan sürtünme ile temas olması şeklidir.Tam bir birleşme olmadan ve penisin vagina içine girmeden gerçekleşen ilişki sırasında , dışarıya boşalacak spermin vagina ağzı ile teması sonucu ile gebelik olabilmektedir.
Cinsel birleşme sırasında çok kısa bir süre için vajina içine penisin girmesi ile gebelik oluşur mu?
Vajina ve penisin temasının bulunduğu tüm durumlarda gebe kalma riski vardır. Eğer bu temas sırasında sperm boşalması (ejekulasyon ) oluşmuş ise gebelik ihtimali yüksektir. Bu birleşme şekli de cinsel temasla bulaşan hastalıklara karşı koruma sağlamamaktadır.
Tam bir birleşme sırasında vajina içine sperm boşalmamış ise de kadının gebe kalma ihtimali var mıdır?
Bir çok erkekte sperm boşalması olmadan önce az miktarda salgı gelebilmektedir. Erkekler genellikle bu salgıyı fark etmezler. Bu salgı sperm içerebilmektedir ve içinde olabilecek az sayıda sperm dahi bir gebelik için yeterli olmaktadır. Bu şekilde gebelik daha çok dışarıya boşalma (geri çekme) yöntemini kullanan çiftlerde olmaktadır. Geri çekme yönteminin de güvenirliliğinin düşük olmasının başlıca sebebi bu sperm boşalması (ejekülasyon) öncesi gelen sıvının sperm ihtiva etmesidir. Hamile kalma riski vardır.
Eğer kadın orgazm olmaz ise gebelik de oluşmaz mı?
Maalesef çok yanlış ve yaygın bir inanış.Orgazm ile gebe kalmanın doğrudan belirleyici bir etkisi yoktur. Orgazm olmamak gebe kalma ihtimalini ne belirgin bir şekilde azaltır ne de belirgin bir şekilde arttırır. Gebe kalmak için bazen birkaç adet sperm dahi yeterli olmaktadır. Önemli olan yumurtlamanın olması ve spermin bunu dölleme yeteneğinde olmasıdır. Adette ilişki veya adetli iken ilişki olduğunda gebelik olma olasılığı hemen hemen yoktur. Fakat hijyen açısından adette ilişki veya adetli iken ilişki tavsiye edilmemktedir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunu sormaya o kadar cekiniyorum ki ama kafayi yemek uzereyim sevgilimle surtunmeyle biseyler yaşadık bende ic çamaşırı vardi ama onda yokdu arkadan bi kac dakika surtundu kesinlikle bosalmadi lavobaya gitti zaten direk ama birazcik zevk suyu geldigini soyledi benim ic camasirimda cok az nem vardıi suan sitresdenn karnima agrilar girdi ne yapmam gerekiyo hamile kalir miyim nolursunuz biseyler diyin o kadar pismanim kii daha yasim 17 lutfen yardımcı olun hastalıgm biteli 1 haftayi gecti bide zevk suyundn hamile kalinir mi lutfen yalvaririm yardim edin ne yapmam gerekirr kendimi o kadar sıkıyorum ki o kadar cok arastirdim zevk suyundan hamile kalinir falan diyolar bana net bisey diyin lutfen..
 
Merhaba, Verdiğiniz bilgilere göre ; tam bir birleşme olmadan, üzerinizde çamaşır varken , sürtünmeli birliktelikle gebeliğin söz konusu olmayacağını berlirtelim. Zevk suyuyla hamile kalma olasılığı düşüktür fakat imkansız değildir. Bu nedenle cinsel yönden aktif bireylere etkili bir korunma yöntemi uygulamalarını öneriyoruz.
 
Cinsel tecrübe için hayli erken bir yaş. Neyse bu bizi ilgilendirmez . Üzerinde elbise çamaşır vs varken boşalma olmadan hamile kalınmaz. Fakat iç çamaşır varken boşalma olursa spermler çamaşırdan vajinaya doğru geçiş yaparsa hamile kalırsınız. Bu zevk suyu dedikleri sıvıyla hamile kalma oranı çok düşüktür. Fakat tedbirli olmakta fayda var. Aşırı uyarılan erkekte boşalmaya yakın zevk suyunda sperm hücresi olabilir. Bu nedenle dikkatli ol . Yaptığınızdan pişman olmuşsunuz. Erkeklere bir şey olduğu yok bir anlık zevkle hayatınızı yakmayın.
 
Merhabalar eekak arkaşım bir ay önce karnıma boşaldı altımda iç çamaşır vadı atletimin ucundada azcık ıslaklık vardı ben hiç silmeden direk toplandım acaba toplanırkn aşağıya kayıp hamilelik oluşurmu yada atletimden bulaşmıl olbalirmi
 
Tövbe yarabbi daha neler. Spermlerin uçma özelliği yoksa hamile kalmazsın korkma. Atletini toplarken spermin akıp akmadığınıda bir sen bilirsin. Boşalma nedir biliyon da nasıl hamile kalınır bunumu bilmiyon. Valla sorunuzun ciddiye alınıp cevaplanacağını sanmıyorum
 
Anladigim kadariyla surtunme yollu iliskiye girmede uzerinizde elbise varsa zev suyu ile hamile kalma olasiligimiz yok peki beraber dus alinirken bosalma olmadigi halde zevk suyu gelme ihtimaline karsi hamile kalinir mi?
 
Gebe kalmak için illa ejakülasyon gerekmez. Her zaman belirtiyoruz zevk suyuyla gebe kalma ihtimali son derece düşüktür lakin imkansız değildir. sperm hücreleri ılık ve temiz suda birkaç dakika yaşayabilir. spermler kadın vücudunda ortalama 36 saat maksimum 72 saat kadar canlı kalabilmektedir.Kısaca bulunduğu ortamın kimyasal yapısına bağlıdır daha uzun yaşayabilir.
 
Sevgilimle sürtünme yoluyla islliski yaşadık Üzerimde çamaşır vardı onda ise bişey yoktu daha önce bosalmistiama uzerime bosalmadi ben ise boşaldım hamile kalır mıyım
 
Geri
Üst