Elbise Ve Çamaşır Varken Birliktelik De Hamile Kalınır Mı?

Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiyle girdim ikimizin üstünde pantolon vardı ikimizde de boşalma oldu hamile kalır mıyım
 
Spermler çamaşırlardan vajinaya sızarsa gebelik söz konusu olur. İhtimal düşüktür fakat imkansız değildir. Döneminizde gecikme olursa test yaparsınız.
 
Mehaba ben sevgilimle bir birliktelik yaşadım sevgilimin üstünde iç çamaşırı vardı bende yoktu boşalma olmadı ancak elime zevk suyu geldi ben elimi hiç sürmedim kendime çamaşarı üstündeyken bir sürtünme oldu herhangi bir hamililek riski var mı
 
Zevk suyu vajina içine girmediyse hamile kalmazsın korkma. Ama dikkatli ol her zaman bu kadar şanslı olmayabilirsin sırf erkek arkadaşın mutlu olacak diye riske girme yarın öbür gün hamile kalırsan arkanda duracak kimseyi görmezsin.
 
Merhabalar sevgilimle yiyiştik onun üstünde pantolon vardı benim üztümde şort kilot ve ped vardı kıyafetlerimde herhangi bir ıslaklık yoktu onun pantolonundada ıslkaklık yoktu hamile kalma şansım yok değil mi
 
bana göre ciddiye alınıp cevaplandırılacak bir soru değil ama yinede cevap vereyim hayır gebe kalmazsın. Spermin geçmesini engelleyen bariyerler var ped, külot ve pantalon ayrıca boşalmada olmamış hamile kalman mümkün değil.
 
Bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim, içimin rahatlamasına çok ihtiyacım var. Erkek arkadaşımı el yordamıyla boşalttım. Suyla temizledi. Daha sonra çıplak bir şekilde kucağına oturdum. Penisi ve benim özel bölgem birbirine değee şekilde oturduk, bir kaç dakika sohbet ettik. Eliyle testislerinden yukarıya doğru sıyırdığında hala çok az zevk suyu geliyordu. Pokikistik over rahatsızlığım var, zaman zaman adet gecikmelerim olurdu. Ama insan korkuyor işte. Adetimin bitmesinin üstünden hemen hemen 35 gün kadae geçti. Bir iki eksik ya da fazla olabilir. Gebe olma ihtimalim nedir? Cevaplarsanız çok minnettar olacağım.
 
Zevk suyu sperm hücresi içerebiliyor yani vajinadan içeri sızarsa gebelik olabilir. Ama pkos olduğunuzu belirtmişsiniz yani verdiğiniz bilgilere göre hamile kalma ihtimaliniz yok denecek kadar az. Durum kafanızı çok kurcalıyorsa gebelik testi yapın içiniz rahat etsin.
 
merhabalar öncelikle. Benim daha öncede böyle korkularım çok oldu , bu konuda fazla takıntılıyim aslinda. 16 Mayıs'ta adet kanamam başladı. 19 Mayıs'ta yani son adet günümde ise sürtünme ilişkisi yasadim fakat beş altı kat kiyafet+ ped olmakla beraber hicbirsekilde bı damla bile bı sıvı teması olmadı . Bu ayda adetim 11 Haziran'da başladı. 14 nde bitti. Sizce hamilelik şüphesi olabilir mi ? Bes gün erken başlamasında bir sakınca var mıdır ? Üstüne görme denilen şey değildir yaşadığım değil mi ? Karnimda şişlik hissediyorum ve midemin üzerinde taş varmış gibi bı ağrı nefesim kesiliyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen yardım edin ???
 
Selamlar Nurah, takıntılarınızı anlamakta güçlük çekiyorum. Burada karı kocalar var tam ilişki yaşadığı halde hamile kalamıyor da siz nasıl o kadar kat kıyafet ve pet ile üstelik sürtünmeyle, bunun üstüne üstelik adet olarak hamile mi kalacaksınız :D:D rahat olun asla hamile değilsiniz olma ihtimaliniz sıfırın altında bile diyebiliriz bu mümkün değil hamile değilsiniz :)
 
Geri
Üst