Elektrikli süt pompası kullananlar sizce almalı mıyım?

B

Berrak93

Forum Okuru
Elektrikli süt pompası kullananlar sizce almalı mıyım?

Elektrikli süt pompası kullananlar melek kadınlar kulübü elektrikli süt pompası nasıl kullanılır forum'da.​

Arkadaşlar ben doğum yapmak üzereyim daha doğrusu bebeğim daha dönmedi eğer dönmez ise sezeryanla alınacak. Şuan 37. Haftamdayım. Sizce elektrikli süt pompası almalı mıyım? İşime yarar mı? Bebeğimin tüm eksiklerini aldım sadece bu kaldı. Elektrikli süt pompası kullananlar varsa nasil sizce? Eğer sezeryan olursa biliyorum ki geç süt gelebilir sağma makinesi ile desteklerim diye düşündüm.
 
Merhabalar
Canım umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini. Sezeryan ile doğum yapmak evet biraz emzirme ve süt gelmesini geciktiriyor ama süt pompasina ilk zamanlar belki ihtiyacın olabilir diye düşünüyorum. Almanızda fayda vardır ama markasını iyi seçmenizi öneririm. Hatta ben sizin için yazımızın hemen aşağısına link bırakacağım hangi elektrikli süt pompası daha iyi kullanışlı bakarsınız fikir edinebilirsiniz en azından. Elektrikli süt pompası daha pratik oluyor bunu diyebilirim el pompasını kesinlikle tavsiye etmem. Bebeğiniz uyurken bile en azından sütünüzü sahip dolaba ya da derin dondurucuya koyabilirsiniz. Hatta çalışan bir anne iseniz ileride daha fazla ihtiyacınız olacaktır diye düşünüyorum elektrikli süt pompasına. Yani bebek ihtiyaç listesinde en başlarda olmalı süt pompası.


Size dediğim gibi almak istediğiniz süt pompası ile ilgili fikriniz yok ise aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz orada hem admin lerimiz Hem sitemizi ziyaret edenler hangi süt sağma makinesi daha kullanışlı ise yorumda bulunmuşlar. Dilerseniz siz de konuya bir bakın. "Hangi süt pompası almalıyım lansinoh süt pompasını tavsiye ediyor musunuz?"

 
Geri
Üst