Likapam
Paylaşımcı Melek
Kızım o işi yaptığında adetliymişsin üstelik elini yıkamışsın hamile değilsinSadmin ablacım sabaha çıkmak bana nasip olmasın ki dalga geçmiyorum yemin ederim dalga geçmiyorum
Kızım o işi yaptığında adetliymişsin üstelik elini yıkamışsın hamile değilsinSadmin ablacım sabaha çıkmak bana nasip olmasın ki dalga geçmiyorum yemin ederim dalga geçmiyorum
Kesinlikle öyle abla yani benden gelen bu uzun pıhtı ne abla kan renginde olan ertes72 nin yan etkisi mi yoksa yerleşme kanaması miÜstelik 1 senedir sıkıntı stres yine aynı şey yapmayın kızım aklınızı başınıza alın kullandırmayın kendinizi
Hapı içerek hormon almışsın üstelik adet zamanı aldığın için ilacın yan etkisi hamilemiyim diye sorma döverimKesinlikle öyle abla yani benden gelen bu uzun pıhtı ne abla kan renginde olan ertes72 nin yan etkisi mi yoksa yerleşme kanaması mi
Anladım ablacım çok sağol.hakkini helal etHapı içerek hormon almışsın üstelik adet zamanı aldığın için ilacın yan etkisi hamilemiyim diye sorma döverim
Helal olsun canımAnladım ablacım çok sağol.hakkini helal et
Ay ablam o et parçası kan gibi uzun şeyi görünce kokrtum ondan dedim sorym istedimBebeğim hamile kesinlikle değilsin sıkıntı yapmana gerek yok az relax ol yaw böyle tıp tarihine geçecek bi hamilelik yok rahat ol eccük rahatla millet burada bebek olsun diye yırtınıyor sen hamilemiyim diyorsun soruna bak nası saçma 🙂
Tamam ablam Allah razı olsun ablacım çok ama çok sağolYahu alakası olmadığı halde ertesi gün hapı almışsın ne bekliyorsun onu anlamadım. Tatlı tatlı içmenin ip gibi şeysi olur işte Sıkıntı yok !