Elinizde imkan olsa ülkeniz için ne yaparsınız ?

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Elinizde imkan olsa ülkeniz için ne yaparsınız ?

Elinizde imkan olsa ülkeniz için ne yaparsınız ?

Gündemin konusu #altın arkadaşlarım Twitter üzerinden binlerce giriş yapılmış bir konu. Bir şeyler yanlış gidiyor olsa gerek ki bu kadar bağrış çağrış ve veryansın var. Hemen hemen bütün kadınlar gibi sahi sizin fileniz nasıl doluyor ? Artık evlenenlerin düğününe gitmekten imtina ediyor, kaçıyor musunuz :)

Ben kaçıyorum nerdeyse Allah'tan pandemi var da onu bahane ederek en az üç düğün atlatmışızdır. Tamam onlar bizlere gelmişler yapmışlar mışlar mişler de para yok para eşime diyorum o kadar kötü mü durum diye ahh ahh demekten başka bir şey demiyor. Her anne baba gibi bizler de alsında gelecekle ilgili kaygı duyuyoruz. Karnımız doyuyor peki ya çocuklar ? Onar için iyi bir eğitim aldırabiliyor muyuz ? Onların geleceği garantide mi ? Onları düşünmeden bir gününüz geçiyor mu ? Artık #altın ile ilgili #dolar ile ilgili hiç bir şey duymak istemiyorum diyorum ama öyle ya da böyle önüme geliyor.
elinizde olsa ne yaparsiniz.jpg


Türkiye'de piyasanın nabzını tutan en büyük site haremaltin.com bu siteye çoğu zaman bakayım diyorum giremiyorum bile ? Hani dolar almayın dı hani 2022 de öngörü 7,80 seviyesindey di ne oldu da dolar bu kadar yükseldi. Aslında cevabını bildiğimiz soruları sorduğumuzun farkında mısınız ? Üretimin olmadığı her yerde paranız değer kaybedecektir. Tamamen dışa bağımlı hale gelmiş Türk insanı, ve öyle yönetilen, öyle yönetilmeye alışmış bir güruh.

Yazık çok yazık. Artık ben bir anne olarak çocuklarımın geleceğinden umutlu değilim. Deva Partisinin bir açıklamasını izledim bugün Çorum'da konuşma yapıyor babacan diyor ki " elinizde imkan olsa bu ülkeden gider misiniz " sahi gider misiniz ? Elinizde imkan olsa henüz yapmadığınız ve bu ülkeyi bu kurtarır dediğiniz ne yapardınız ? Gitmek çözüm mü... Tükendi bir kadın olarak çarelerimiz.... Ben de EVET giderim bu ülkeden diyenlerdenim... Üzülerek söylüyorum ama durum mu malesef. Allah sonumuzu hayr etsin.
 
Vallahi ben de gitmeyi çok isterim ama güzel memleketime hiçbir yere değişmem ben çok yer gezdim ama yine de Vatanım Vatanım diyorum o yüzden Ben ne olursa olsun gidemem yani gidecek olan varsa şu baştakiler gitsin de biraz iyi oldu durumumuz iyi olsun onları doyamadık ki biz kendimiz doyalım
 
Aslında gitmesi gerekenler bizler miyiz ? Onuda bi düşünmek lazım :)
 
Geri
Üst