Ella hapı ne kadar koruyucu arkadaşlar bilgisi olanlar cevap verebilir mi?

  • Konbuyu başlatan ellakullanıcı
  • Başlangıç tarihi
E

ellakullanıcı

Forum Okuru
Ella hapı ne kadar koruyucu arkadaşlar bilgisi olanlar cevap verebilir mi?

Ella hapı ne kadar melek kadınlar kulubü ella hapı fiyatı forum'da.​

Merhaba kızlar ben daha 5 aylık evliyim şuan bebek istemiyoruz. O yüzden ertesi gün haplarını araştırıyorum da. Ella hapı kullananlar bilgi verebilir mi acaba nedir ve nasıl kullanmalıyım? Koruyuculuğu ne kadar? Ella hapı fiyatı ne kadar bu konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim. Ella hapı kullananlar bilgisi olanlar koruyuculuğu ne kadar sağlam bu hapın acaba? Gerçekten şuan hamile kalmak istemiyorum
 
Merhaba
Ella hapı evet bir korunma yöntemi hapıdır ama bunun için koruyuculuğuna bir değer biçemeyiz. Yani koruyuculuğu %100 diyemeyiz maalesef. Ella hapı kullanımı ilişkiden sonra özellikle korunmasız ilişki sonrası 72 saat içinde ertesi gün hapı alınmalıdır. Ne kadar erken alınırsa o kadar koruyuculuğu artacaktır. Ella ertesi gün hapı gibi koruyucu haplar yumurtlamayı geciktirir ve engeller döllenme oluşmaz. Bu tür haplar oluşan hamileliği bitirmez. Ama bu tür hapları kullanmadan önce dilerseniz doktorunuza başvurunuz. Dediğim gibi siz ne kadar erken alırsanız o kadar iyi bu hapı korunmasız ilişki sonrasında.

En iyi korunma yöntemlerini merak ediyorsunuz diye düşünerek hemen ilgili konuya binaen bir link atmak istiyorum. ''En iyi korunma yöntemi hangisi'' yazımıza linkten ulaşabilirsiniz.

 
Geri
Üst