Merhaba, ertesi gün hapı kullanımı sonrası beklenen döneminiz gerçekleşmiş gebelik söz konusu değil. Şüphenizi gidermek adına test yapabilirsiniz.
 
benim 9 aylık bebeğim var hamile kalmak istemiyorum ilişkiden sonra ella alıyorum bu ay 4 dfea kullandım adet olmadım hamilelik olabilirmi
 
Cinsel yönden aktifseniz ve gebelik istemiyorsanız uygun bir doğum kontrol yöntemi tercih edin. Birden fazla ertesi gün hapı kullanarak hormonlarınızı bozuyorsunuz. Ayrıca ertesi gün hapları % 100 gebelikten korumaz. Gecikmeniz için test yapın . Durumunuz ya gebelik kaynaklı yada ertesi gün hapı ile ilgili.
 
nişamlımla ilşkiye girdik boşalma oldu sonra ertesi gün ella yuttum adetim aralığın 9da gelmeliydi gelmedi test yapmalımıyım hamilelik varmıdır
 
Merhaba, ertesi gün hapı kullanımı sonrası , beklenen adette gecikme olması beklenen bir durum değildir. Bu ibare ertesi gün haplarının çoğun da yer almaktadır. Fakat ertesi gün hapını kullanan 10 kadın dan 9 u adet gecikmesi yaşamaktadır. Bu gecikme ya gebelik yada ilaç kaynaklı olmaktadır. Durumunuzun anlaşılır olması için tedbiren gebelik testi yapınız. Ertesi gün hapı kullanıldığı halde gebelik söz konusu olabilmektedir.
 
erkek arkadaşımla ilişkiye girdik boşalma oldu ben ella aldım ama adetim 4 gün gecikti hamilemiyim
 
Korunmasız her ilişki istenmeyen gebelik açısın dan risktir. Gebelik istemeyen çiftlerin uygun bir korunma yöntemi tercih etmelerini öneriyoruz. Ertesi gün hapları gebelikten % 100 korumaz %85-90 güvenlidir. Gecikmeniz ya ilaç kaynaklı yada gebesiniz bu nedenle test yapmanız faydanıza olacaktır.
 
19 aralikta bi beraberligim oldu benimde erteai.gun ilac aldim simdi adetim 6 gun gecti test yaptim 2 tane negatif kasiklarim ve belim cok kotu agriyo midem.bulaniyo ne ypmam gerek
 
Ertesi gün hapları istenmeyen gebeliği önlemede % 100 güvenilir değildir. Cinsel yönden aktif çiftlere bu nedenle daha etkili bir korunma yöntemini tercih etmelerini öneriyoruz. Ertesi gün hapı kullanımı sonrası adet gecikmesi olabilir . Bu gecikme ilaç yada gebelik kaynaklı olabilir. Sizin gecikmeniz gebelik kaynaklı değil zira test yapmışsınız negatif. Bir kaç gün için de mensiniz başlamaz ise bir hekime görünüp muayene olun.
 
Merhaba ben ayın 13 de korunmadan ilişkiye girdim içime boşalma olmadı 16 saat sonra Ella kullandım . Bugün regl olmam gerekiyordu olmadım kaç gün sonra test yaptırmam gerekiyor ? Ve sizce hamile olma ihtimalim var mı ?
 
Geri
Üst