Emekli ilkokul öğretmenimi nasıl bulabilirim?

  • Konbuyu başlatan salihaerenl
  • Başlangıç tarihi
S

salihaerenl

Forum Okuru
Emekli ilkokul öğretmenimi nasıl bulabilirim?

emekli öğretmenimi nasıl bulabilirim melek kadınlar kulubü emekli öğretmenleri nasıl bulabilirim forum'da.​

Arkadaşlar ben ilkokul öğretmenimi çok merak ediyorum. Çok emeği var benim üzerimde bir sesini duyup helallik almak istiyorum. Şimdiye kadar da düşünemedik işten güçten ama emekli olmuştu sanırım emekli öğretmenimi nasıl bulabilirim fikriniz var mı? İnşallah hayattadır ve kendisiyle konuşma imkanım olur. Çok iyi emektar ve özverili bir insandı kendisi. Bütün sınıfın üzerinde emeği çok. Kendisini bulup konuşmak çok istiyorum.
BİR ÖĞRETMENİ NASIL BULURUM
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba
Artık biliyorsunuz ki facebook gibi sosyal mecralar bulunuyor. Facebooktan diğer sosyal medyalardan adını ve soyadını da biliyorsanız bu şekilde işiniz daha da kolaylaşacaktır. Yine aynı sınıfta olduğunuz arkadaşlarınızla iletişimde olarak öğretmeninizi birlikte bulabilirsiniz. Googledan da emekli öğretmenler platformu diye var mı bilemiyorum ama o şekilde de öğretmeninizin ismini telefonunu bulabilirsiniz belki. Facebook bu konuda çok kapsamlı bence orada mutlaka bir izine rastlayabilirsiniz. Okulunuzun isminden de emekli öğretmenlerinizin bulunduğu ya da açılan gruplar varsa bu şekilde de ize ulaşabilirsiniz. Ne güzel aslında öğretmeninizi hatırlamak ve görüşmek istemeniz ben de ilk okul öğretmenlerim ile hala görüşürüm onların hakları ödenmez. Emekli öğretmenimi nasıl bulabilirim ona nasıl ulaşabilirime inşallah cevap olabilmiştir.

Facebook konusunda hala bu zamanda da bilgisi olmayan hala varsa mutlaka aşağıdaki linkten yazımıza ulaşsın. ''Facebookta arkadaş ekleme nasıl olur?'' Bu şekilde arkadaşlarınızı ve eski arkadaşlarınızı sevdiklerinizi bulup kolayca ekleyebilir iletişime geçebilirsiniz.

BİR ÖĞRETMENİ NASIL BULURUM

Değerli arkadaşlarım ben de ilk okul öğretmenime ulaşmayı düşündüm adını soyadını yaşadığı şehri biliyordum face kullanıyor mu diye sosyal medya gruplarına baktım ve sonunda buldum. Evet biraz uğraşacaksınız ama isterseniz başka bir bulma şekli yok bilginiz olsun.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst