En Çok İndirilen Android Uygulamaları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
En Çok İndirilen Android Uygulamaları
Akıllı telefonların hayatımıza girmesinden itibaren birçok kişi telefonlarına yükledikleri uygulamalar ile iletişim kuruyor ve bunun yanın da eğlenceli oyunlar, bilgi edinip alışveriş yapabileceği ortamlar oluşturuyor.
Artık hayatın bir parçası haline gelen akıllı telefonlar ve android uygulamaları arasından kişilerin en çok indirdiği uygulamalar hakkın da sizlere bu yazımız da gereken bilgileri paylaşıyoruz.

android-uygulamalar1.jpg

1- İlk sırayı hepimizin tahmin edebileceği gibi bir mesajlaşma uygulaması olan whatsapp alıyor. Whatsapp ile telefon rehberinizde kayıtlı olan ve aynı uygulamayı telefonuna indiren arkadaşlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşabiliyor resim ve kısa videolar paylaşabiliyorsunuz.

2- İkinci sırada Facebook mobil uygulaması var. Mobil cihazlar için entegre edilmiş bu uygulama ile daha hızlı bir şekilde facebook'ta gezinebiliyor paylaşımlarda bulunabiliyorsunuz.

3- Adobe Flash Player listede üçüncü sırada yer alıyor. Bilgisayar kullanıcılarının yakından tanıdığı bu program mobil cihazlar içinde kullanıma sunuldu.

4- Dördüncü sırada görüntülü konuşmaya imkan sağlayan Tango var. Tango sayesinde yine telefon rehberinizde olan ve aynı uygulamayı telefonuna indiren diğer arkadaşlarınızla görüntülü bir şekilde konuşabiliyorsunuz.

5- Retrica selfie müptelalarının vazgeçemediği fotoğraf uygulamalarından bir tanesi. Farklı efektleri ile çektiğiniz selfielerde daha bir güzel görünmenize imkan veriyor.

6- İnstagram ise son dönemlerde hızla yükselişini sürdüren bir sosyal platform. İnstagramda resimler paylaşabiliyor, paylaşılan resimlere yorumlar yapabiliyorsunuz.

7- En çok indirilen android uygulamaları listesinin yedinci sırasında ücretsiz konuşma imkanı sunan viber var. Viber ile internet üzerinden ücretsiz konuşabildiğiniz gibi mesajlaşma ve paylaşım gibi özelliklere de sahip olabiliyorsunuz.

8- Facebook messenger'da en çok indirilen mobil uygulamalar arasındaki yerini çoktan aldı. Facebooktaki arkadaşlarınızla gönlünüzce sohbet etmenize imkan sağlayan facebook messenger sekizinci sırada.

9- Dokuzuncu sırada bir oyun var. En çok indirilen oyun olarak bilinen Subway Surfers tren yolunda koşarken bir yandan engellerden sakınıyor bir yandan da arkanızdan koşan bekçiye yakalanmamaya çalışıyorsunuz.

10- Listemiz bundan sonra oyunlarla devam ediyor.. Candy Crash Saga, Pou, Konuşan Kedi Tom, Okey gibi uygulamalar en çok indirilenler arasında yer alıyor.
 
Geri
Üst