En çok kullandığınız tercih ettiğiniz kozmetik markası nedir?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
En çok kullandığınız tercih ettiğiniz kozmetik markası nedir?
en iyi kozmetik markaları en iyi kozmetik markası kozmetikte markalar markaları kaliteli
Bayanların vazgeçemediği bazı kozmetik markaları var. Genelde bu markanın ürünleri daha çok tercih edilir peki ya siz hangi markanın hangi ürününü sebebleriyle birlikte yazarsanız hep birlikte fikir alışverişi de yapmış oluruz melekler:tik:
 
Max Factor ve Vichy benim cildime en iyi gelen ürünler.
Avonun ürün kalitesinin iyi olduğunu düşünmüyorum sadece pazarlama sistemi sayesinde kadınları kendine çektiğine inanıyorum...
 
Nivea... Kozmetik seçimi kişisel tabi ama eminim o kadar çok değişik ürünü olan güvenilir ve tanınmış bir marka olan Nivea'nın en azından bir ürünü hemen hemen her evde vardır.
 
Arkadaşlar belki bana kızıcaksınız ama saydığınız bu ürünlerin hepsi kimyasal ve bedava verseler hiçbirini burnumun ucuna bile değdirmem:fear::fear::fear:Sürdüğümüz her kremin %60 ı kana karışıyo ve bu kimyasallar vucuttan atılamıyo sonrada göğüs kanseri ...vs. olarak patlak veriyo.neden doğal kozmetik ürünlerini denemiyosunuz Tüm dünyada doğal ürünler revaştayken hala bizim kadınlarımıza kimyasallar kakalamaya çalışılıyo. doğal ürünler enazından biyerden yaparken biyerden yıkmıyo..ben I+m naturkozmetik ürünlerinden kullanıyorum içimde rahat:kiss:
 
Geri
Üst