En çok kullandığınız tercih ettiğiniz kozmetik markası nedir?

avon kullanıyorum ayrıca cok seneler once labratuvarında calıştım formülasyon bölümünde ben hala avon urunlerıne para vermem ararım yollarlar .. melişlerim dişeps e katılıyorum özellıkle göz cevresı ve selülit vs. bu kremlerı kullanmayın sadece gizliyor bir süreliğine sonra daha kötü patlak veriyor .. makyaj malzemelerinde ise allık, far,maskara,kalem, bunları tavsıy edrm... bir kac parca flormar almıstım ondanda memnunum gercı ama ona para vermek zorunda kalıyorum:s
 
hemen hemen hepsini kullandım ama maybelline ve neutrogena kullanıyorum artık hep. makyajda maybelline hem cildimi tahriş falan etmiyor hem de fiyatı uygun geliyor. neutrogena nın kremleri ve yüz temizleme jeli (özellikle son çıkan greyfurtludan çok memnunum) ni kullanıyorum. fiyatı da uygun. A101 de yoğun nemlendirici kremi bu hafta piyasadan daha düşük fiyata satılıyor 5.95 lira. eşim hemen almış :)
 
Evinal ve Cosmedic Laboratory kullanıyorum, herkese tavsiye ederim,Kimyasal olmadığı gibi Canli Hücre Kozmetiğidir, Türkiye de henüz muadili bulunmamaktadır.
 
Geri
Üst