En dekoratif puf koltuklarla oturma alanları

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
En dekoratif puf koltuklarla oturma alanları
Dekorasyonda oturma alan bakımından zengin alanlar odalarımızda yer aldıkça keyfimize diyecek olmaz. Oda görünümlerindeki estetik görünümlerde her ne kadar tarz meselesi diyerek değişimleri yakından hissetmek istesek de oturacak yer arayışlarımızda bitmek tükenmek bilmeyen bir arayış olduğu dönemler olabilmektedir. Kimileri için dinlenme köşesi gibi kullanılan kimileri için ise ben kendimi nereye atsam fark etmez yeter ki dinleneyim mantığı ile hareket edilen alan zenginliklerine yer açmak herkesin ihtiyacına yanıt olabilecek zenginliklerdendir.

Cocuk-odasi-renkli-puf-koltuk-modelleri-900x900.jpg

Çocuk odasında bile üstteki tarz keyifli ve şık koltuk grupları yer alırken büyüklerin keyfine düşkünlüğü es geçilemez elbette. Sizlerin arayışlarınızda net bir cevap olarak tercih seçeneği olacak olan bu tarz koltuklar miniklerinizde yüz güldürücü sonuç alımlarını hızlandırıcı rol oynayabilecektir. Rengini cinsiyetine göre tercih edeceğiniz koltuklarda rahatlık ve konfor adına kaliteli marka tercihleriniz ile aradığınızı bulabilme fırsatınız olabilecek.





puf-koltuk13.jpg


Büyüklerin yatak odaları ya da dinlenme köşeleri göz önüne alındığı zaman üstteki tarz konforlu bir ortam birçok kişinin hayır diyemeyeceklerindendir. Odalarda ayak uzatmanın ayrı gerçekleştirildiği üstteki tarz puf modeli ile bütünleşen yerler yerine uzanma koltukları tercihinde bulunulduğu da olabilmektedir. Keyifli dinlenme köşelerinde olmazsa olmaz olan uzanma koltukları hem sizi rahat ettirebilecek; hem de ekstra yer aradığınız misafiriniz için yardımcı rol oynayabilecektir.

puf-koltuklar.jpg


Biraz daha modern bir anlayışa hitap eden üstteki puf modelleri ise yer sunsa da arkaya yaslanma ya da şöyle uzanayım işlevini hissettirmez. Sadece oturma alanı sunar. Beyaz pufların ortama uyumu ve ferah kılıcı bir renk oluşu ile siz de keyfinize diyemeyecek ve bu oturma keyifleri bitmesin arzusunda olabileceksiniz.
puf-koltuk-modelleri-8.jpeg


Çocukların oyun odalarında tercih edebileceğiniz son derece yumuşak ve bir o kadar da omurga dostu olan iç malzemesi ile vazgeçemeyeceğiniz kaliteli oturma alanları da mutluluğunuza yardımcı olabilecek seçeneklerdendir. Beyaz yumuşak yastıklar, keyifli anların ölümsüzlüğü ve çocukların zevk aldıkları anlar ile dolu dolu yaşanabilecek dekor ortamları için üstteki tarz seçimlerde bulunabilirsiniz. Hayal ettiğinizden çok daha fazlasını size sunacak olan bu puf tasarımları bazen ilginç tasarım zenginlikleri ile de göz dolduruculuğu hak edebilmektedirler.
Yazılı-ve-insan-yüzlü-modern-dekoratif-puf-koltuk-modeli.jpg

Pop art dekor sevenler içinde üstteki modern görünümlü puf koltuğu tarz bir seçim olabilecek alternatiftir.
 
Geri
Üst