elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #571 paRçaLaRı kayBoLmuşh puZzLé giBisinİz.kimİnİziN kaLBi,kimİnİziN ruHu,kimİnİziN beynİ yoK =))
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #572 Değişiyor ya insan En Güzel örneğini aynada görüyorum Neydim ..ne oldum ve ne olacağımı merak ediyorum
Değişiyor ya insan En Güzel örneğini aynada görüyorum Neydim ..ne oldum ve ne olacağımı merak ediyorum
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #574 qüzeL qünLükLerim vaRdı.. ve birde günLükLerim kadar qüzeL OLmayan günLerim..
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #575 Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur....
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #576 bir varsın bir yoksun tıpkı çocukluğumda anlatılan masallar gibi.......
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #577 O kadar çok sen varsın ki içimde nefes alıp vermeye korkuyorum Kaybederim seni diye..
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #579 papa öldü Hristiyan OLdunuz.. Hrant Öldü Ermeni Oldunuz.. Dua edelimde BÜLENT ERSOY ÖLMESİN
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #580 Başardın sevgili... Hiçbir şey olmamış gibi gittin.. Dönersenşiirlerin bayramı... Dönmezsen şarkıların isyanı olacak ismin
Başardın sevgili... Hiçbir şey olmamış gibi gittin.. Dönersenşiirlerin bayramı... Dönmezsen şarkıların isyanı olacak ismin