elfce Daimi Üye Üye 4 Ocak 2011 #311 Acı biber iştαhı αçαr derdi αnneαnnem. Hαrbidende öyleymiş. İnsαn αcı çektikçe dαhα çok istermiş
elfce Daimi Üye Üye 4 Ocak 2011 #312 GözLer ve sözLer ikisi de Bir şeyLeri gizLer. SözLer ne kadar inkar etse de gözLer herşeyi Bir Bir söyLer
GözLer ve sözLer ikisi de Bir şeyLeri gizLer. SözLer ne kadar inkar etse de gözLer herşeyi Bir Bir söyLer
elfce Daimi Üye Üye 4 Ocak 2011 #313 Bir Takvim ve bir şişe Rakı yeter bana. Takvim : senin geLeceğin günLeri saymaya, Rakı : geLmediğin günLeri kurtaRmaya
Bir Takvim ve bir şişe Rakı yeter bana. Takvim : senin geLeceğin günLeri saymaya, Rakı : geLmediğin günLeri kurtaRmaya
elfce Daimi Üye Üye 4 Ocak 2011 #314 KaLmadı bende hayaat mayaat .. AyrıLdım ondan fakat - çekmiyor canım benim , başka ten başka dudakk ...
KaLmadı bende hayaat mayaat .. AyrıLdım ondan fakat - çekmiyor canım benim , başka ten başka dudakk ...
elfce Daimi Üye Üye 4 Ocak 2011 #316 Sαbαh giderken kon'solα bir not bırαkmışsın 'Elvedα..' diye.. El sαnα vedα ederde, yα benim sol tαrαfım.♥ ?
Sαbαh giderken kon'solα bir not bırαkmışsın 'Elvedα..' diye.. El sαnα vedα ederde, yα benim sol tαrαfım.♥ ?
elfce Daimi Üye Üye 4 Ocak 2011 #317 Sigaraya ilk başladığında saklarsın ya hani. Taki annen görene kadar. Bende aşka öyle sakladm kendimi, taki seni görene kadar".
Sigaraya ilk başladığında saklarsın ya hani. Taki annen görene kadar. Bende aşka öyle sakladm kendimi, taki seni görene kadar".
elfce Daimi Üye Üye 4 Ocak 2011 #318 Hiç kaçış yolu yok içim daraldı Çözümü olmayan düğümler Bir bir arttı Yolları ayırmayı kabullenmek Bizden bir şey kopardı
Hiç kaçış yolu yok içim daraldı Çözümü olmayan düğümler Bir bir arttı Yolları ayırmayı kabullenmek Bizden bir şey kopardı
elfce Daimi Üye Üye 4 Ocak 2011 #319 Kusura bakma Fatih'im senin yaşındayım ama kendimi bile fethedemedim..
elfce Daimi Üye Üye 4 Ocak 2011 #320 Okuduqum Her Romanda Bir Kahraman OLdum . Ama En Çok Kendi Hikâyemde Yoruldum ...! /