En güzel sözler & nickler & şiirler (elfce'den):)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elfce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir hemşirenin dudakLarı arasındaki“hiç acımayacak”cümLesi kadar yaLansın Şmdi Ve''Gecti artık korkma''teseLLisi kadar da gerçeK

G̶e̶ç̶m̶i̶ş̶e̶ ̶B̶i̶r̶ ̶Ç̶i̶z̶G̶i̶ ̶Ç̶e̶k̶t̶i̶m̶.̶.!̶ ~ ... ♥ '' ' GeLeceğim Sen oL ..! 🙂

Ve sen geldin... O güne kadar ne varsa sevdiğim hepsi yitirdi birer birer bendeki anlamını. Ve seninle yeniden yeni birer anlam kazandı. Kendimi daha çok sevmeye başladım sen gelince, içimde sana sahip olmanın gururu vardı. Ben sen gitmeden önce herşeyi daha çok sevdi seni bana veren, beni sana getiren herşeye ayrı bir... değer verdim. Hayatım senden çok öncelerde başlamıştı belki ama, bilinen tarihimde ben hep seninleydim. Ve sen gittin; Ne kendimi seviyorum ne de başka birini. Ne dünüm var geri gelecek nede bugünüm nede yarınım var yaşanacak. Kısa ve anlamsız bir hikayeymiş yaşayıp da yazdığım. Güller soldu, yağmurlar dindi, yollar tükendi. Ben tükendim kal dedim gittin.
Benim hikayemdin... Bittin

olanlar oldu yakalandık.fırtınada yara aldık,

olanca sewda bir kalemde silinip gitti.

yıllarca aynı rol aynı perde,

yıllarca aynı ew aynı yerde.

sewdim de katlandım bunca derde.

ama çok yanlıştı adı yanlış aşktı..ama suç hep bnde....

Ah.. Benim sevdasında bencil yüreğinde sağlam sevdiğim.. Aklıma gelişini seveyim.. Ne güzelde darma duman ediyorsun beni..

Geri