elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #491 kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #492 Hayırr anne sus ! bu ninniyi dinLemek istemiyorum ! sus anne ! uyuyupta büyümek istemiyorum ben.
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #493 sensizliğin ilk akşamı yüreğim buz kesti daha şimdiden , üşüyorum odam mı karanlık ,dünyam mı karardı ? gözlerin nerde göremiyorum...
sensizliğin ilk akşamı yüreğim buz kesti daha şimdiden , üşüyorum odam mı karanlık ,dünyam mı karardı ? gözlerin nerde göremiyorum...
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #494 Yar ben seninLe en güzeL hayaLLeri kurarKen , Sen bir başkasıyLa bir ömür düşLüyormuşsun ..
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #496 mαdem ki чüreğin; αşkı soruчor... kαçαnLαrα değiL kαLαnLαrα sor
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #497 Aşk yağıyor ßugün, ßardaktan ßoşaLırcasına. ßen şemsiye açmışım, Aşk'tan korunmak uğruna.. SırıLsıkLam Aşık oLmuşum meğersem ben.. Aşk damlalarında 🙂
Aşk yağıyor ßugün, ßardaktan ßoşaLırcasına. ßen şemsiye açmışım, Aşk'tan korunmak uğruna.. SırıLsıkLam Aşık oLmuşum meğersem ben.. Aşk damlalarında 🙂