elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #512 Bütün Ben'lerimi Alıp Geçeceğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana En Çok Hangisini İstiyorsan Önce Onu Boğacağım İplerini Çekeceğim Sonuna Dek...,
Bütün Ben'lerimi Alıp Geçeceğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana En Çok Hangisini İstiyorsan Önce Onu Boğacağım İplerini Çekeceğim Sonuna Dek...,
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #513 gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum... Susuyor... "kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum... Gülümsüyor... "gitmeliyim" diyorum... "kalmalısın" demiyor... !
gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum... Susuyor... "kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum... Gülümsüyor... "gitmeliyim" diyorum... "kalmalısın" demiyor... !
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #514 Tek çaRe Bu DiyosaN HaDi biR daHa öLdüR[e]Lim Beni meRak eTme ! ! SensizLikten Zor deqiL bu BiLmiyoRsun Beni en çOok neYin acıttıqı
Tek çaRe Bu DiyosaN HaDi biR daHa öLdüR[e]Lim Beni meRak eTme ! ! SensizLikten Zor deqiL bu BiLmiyoRsun Beni en çOok neYin acıttıqı
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #515 dertlerimi "download" ettim, birbirine ekliyorum. dönersin bir gün diye, "pause" dedim, bekliyorum. 😀 😀 😀
dertlerimi "download" ettim, birbirine ekliyorum. dönersin bir gün diye, "pause" dedim, bekliyorum. 😀 😀 😀
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #517 Ve bir gidişi yazmak istedim yaralı öykümün son sayfalarına... Ne seni anlatacak cümlem var benim... Ne seni yazacak kalemim...
Ve bir gidişi yazmak istedim yaralı öykümün son sayfalarına... Ne seni anlatacak cümlem var benim... Ne seni yazacak kalemim...
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #520 Sigara içmek öldürür.." -"valla mı? " -"Niye içiyorum sanıyorsun?!"