üni-melek Yeni Üye Üye 2 Kasım 2010 #1 en iyi arabesk sanatcısı kim? kadın arabesk sanatçıları benim düşündüklerimin dısında da beğeniyor olabilirsiniz🙂bence ferdi Tayfur
kadın arabesk sanatçıları benim düşündüklerimin dısında da beğeniyor olabilirsiniz🙂bence ferdi Tayfur
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 3 Kasım 2010 #4 orhann gencebayy .... tabikii dee bendee ciftt gecerimm hayalim...
üni-melek Yeni Üye Üye 3 Kasım 2010 #6 sudembeyaz' Alıntı: canımm kardeşim bencede Genişletmek için tıkla ... evet güzell kardesimm ferdi taufur bir numara🙂
sudembeyaz' Alıntı: canımm kardeşim bencede Genişletmek için tıkla ... evet güzell kardesimm ferdi taufur bir numara🙂
üni-melek Yeni Üye Üye 3 Kasım 2010 #7 HAYAL' Alıntı: Ferdi Tayfuru tek geçerim.🙂 Genişletmek için tıkla ... oo benim kadar seviyomuşsun hayalim🙂
HAYAL' Alıntı: Ferdi Tayfuru tek geçerim.🙂 Genişletmek için tıkla ... oo benim kadar seviyomuşsun hayalim🙂
üni-melek Yeni Üye Üye 3 Kasım 2010 #8 gamselim' Alıntı: orhann gencebayy .... tabikii dee bendee ciftt gecerimm hayalim... Genişletmek için tıkla ... kız ilahi cift mi gecersin😀
gamselim' Alıntı: orhann gencebayy .... tabikii dee bendee ciftt gecerimm hayalim... Genişletmek için tıkla ... kız ilahi cift mi gecersin😀
üni-melek Yeni Üye Üye 3 Kasım 2010 #9 twins' Alıntı: arabesk dinlemeyi hiç sevmem Genişletmek için tıkla ... belki bir gün seversin:d
B berennaz Forum Okuru 5 Kasım 2010 #10 ben de arebeski çok sevmem ama ferdi tayfur kulağa daha hoş geliyor ibrahim tatlıses ve kibariyeyi de unutmayalım melişler
ben de arebeski çok sevmem ama ferdi tayfur kulağa daha hoş geliyor ibrahim tatlıses ve kibariyeyi de unutmayalım melişler