En iyi buzdolabı markası tavsiyesi

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
En iyi buzdolabı markası tavsiyesi
Buzdolabı her evde ihtiyaç duyulan en önemli beyaz eşya grubu arasında yer alan ürün zenginlikleri arasındadır. Birçok kişinin işte bu benim olmalı diyebileceği ürünler grupları olarak paketlenerek düğün paketi formatında sunulan beyaz eşyalar arasında en önemlilerdendir. Siz de evinizde beyaz eşya konusunda değişime gidenlerdenseniz şu sıra beyaz eşya tercihleriniz arasına alabileceğiniz buzdolabı için tavsiyeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bosch, Arçelik, Beko, LG, Siemens, Philips, Vestel….gibi uzayıp giden markalar yarışında tercihiniz illa ki biri olacaktır. Seçim ne olursa olsun buzdolabı alırken dikkat edilmesi gereken genel hususlara dikkat etmeden tercihte bulunmamaya özen göstermelisiniz.





Peki buzdolabım nasıl olmalıdır? Buzdolabı seçerken nelere dikkat etmeliyim diyorsanız buyrun açıklayayım. Öncelikle iyi bir buzdolabı enerji tasarrufu bakımından en tasarruflu modellerden olmalıdır. Aksi taktirde sizlerin elektrik faturanıza açılmış bir savaş başlayabilecektir. Son senelerde enerji tüketimi bakımından tasarruflu modeller üzerinde değişim yakalanabilmektedir. Siz de bu tasarruflu modeller arasından seçimde bulunarak beğendiğiniz görünüm zenginlikleriyle dolu dış estetik bakımından renk, model seçimini tamamlayabileceğiniz seçimlerde bulunabilirsiniz. Ürünlerin bozulmadan taze kalmasını sağlayan özellik de dikkat etmeniz gereken huşular arasındadır.





Fiyatı ise tamamen sizlerin ekonomik gücünüze bağlı olarak modelden modele değişen bir fiyat listesini kapsamaktadır. Buzdolabı kullanımı için aile bireyi sayısıyla paralel hacim tercihinde bulunulmalıdır. İç hacmi geniş modeller genelde yiyecek tüketimi için saklama alanı olarak fazla hacme ihtiyaç duyanların tercihleri arasında yer alabilecektir. Ayrıca buzdolabının çıkardığı ses miktarı da dikkate alınmalıdır. Sesi çok çıkaran biraz daha ucuz olsun diye alınan buzdolapları bazen ev ortamında beklenilenden fazla gürültü kirliliğine sebebiyet verebilmektedir. Sizler için tavsiye edilebilen markalardan beğendiklerinizi incelerken ürün özellikleri bölümünde aradıklarınıza bakabilirsiniz. Fiyat konusunda arama daraltma seçeneklerinden faydalanarak birçok web site üzerinden aradığınız markadaki buzdolabı fiyatını, özelliğinin uygunluğunu araştırabilirsiniz. Böylece gerçekten ihtiyacınız olan beyaz eşya seçiminde doğru bir seçimde bulunma fırsatını yakalamış olabileceksiniz.

Birçok bayana göre Arçelik vazgeçilmez bir marka iken kimisi Bosch der. Bazısı Vestel’den vazgeçmez. Bazısı ise LG ‘siz olmaz der. Forumlarda da incelerseniz her kişi farklı bir yorum yapmaktadır. Bu nedenle tercihinizde siz kendi kararınıza sadık kalın, beklentilerinizi karşılayacak model ve renge kulak verin. Dondurma kapasitesi, kullanıcı şekli, dondurucu hacmi, enerji tüketimi, enerji sınıfı gibi özellikler bir buzdolabının genel özelliklerini veren özelliklerdir. Keyifli alışverişler, ekonominize uygun tercihler dileriz.

7273520483_LO1_20150304_084631_large.jpg
arcelik-2485-ceiy-kombi-tipi-no-frost-buzdolabi_216400.jpg
en-ucuz-bosch-kdn56vi35n-buzdolabi_9967796.jpg
lg-gc-m247clbv-a--gardrop-tipi-no-frost-buzdolabi_216127.jpg
MAG_3033756.jpg
Samsung-Family-Hub-fridges.jpg
vestel-akilli-nfy600-x-buzdolabi_217101.jpg
 
Benim buzdolabım simen geniş hacimli olanlardan. Şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Gayet güzel soğutuyor ve besinleri uzun süreli muahafaza ediyor.Sadece dış görünüşü geniş hacimli görünsede iç hacmi istediğim gibi değil. İki kişi olmamıza rağmen bize yetmiyor.Tencere yerleştirmek için bir rafını mesela çıkarmak zorunda kaldım. Ama genel anlamda buz dolabımdan memnun olduğumu söyleyebilirim
 
LG 5 kapılı gardrop tihpi buzdolabı kullanıyorum gayet memnunum derin dondurucu kısmı alt tarafta ve oldukça geniş çekmeli raf şeklinde eğer kalabalık bir aile iseniz yada uzun ömürlü olsun yıllarca kullanayım diyorsanız geniş LG buzdolaplarını öneririm
 
Geri
Üst