En iyi çaycı almak istiyorum diyenler buraya!

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
En iyi çaycı almak istiyorum diyenler buraya!
Kimileri tiryakidir çay konusunda. En azından ben öyleyim:D Güne başlarken şöyle en demlisinden tavşan kanı çayımı içmeden ayılamayanlardanım da diyebiliriz. Siz de ister iş ister ev yaşantınızda çaysız yapamıyorum diyenlerdenseniz öyle çok düşünmeyin. Ev dekorasyonunda küçük ev aleti değişiminizde bulunmak zorunda değilsiniz. Size uygun fiyatlı güzel bir çaycı alarak çay tiryakiliğinize eşlik edecek bir arkadaş edinebilirsiniz. Sizlere bugünkü yazımda çay sevenler için bir giriş yapmak istedim. Resim görselleri ile size aktaracağım bilgilerde kimilerinin garantili markalar kimilerinin ise duymadığınız markalar olabileceği çaycılar ve özellikleri ile ruhunuza dokunmaya çalışacağım. Hangi çaycı hoşunuza giderse çekinmeden kullanmaya başlayabilir; çay keyiflerinizi ölümsüzleştirebilme olanağı yakalayabilirsiniz.


Fakir-Hausgerate-Ceremony-Digital-Çay-Makinesi-3.jpg

Üste yer alan Fakir Ceremony digital çay makinesi görünümü ile bile gözleri kamaştırabilecek kalitede karşınızda duruyor. Çaycı seçerken önemli bir ayrıntı olan çayın lezzeti ve sıcaklığının korunmasına tam anlamı ile hizmet eden üstteki Fakir marka çaycı lezizi tatlara ev sahipliği yapıyor. Çıkarılabilen su filtresi ile kaynamış suyu süzerek kirecin akışını önleyen bu üründe çayın lezzetini daha bir ayrı hissedeceksiniz. Aynı zamanda tasarım bakımından damlatmayan ağız yağısına sahip çaycı o korktuğunuz çayı koyarken dökme derdine de elveda diyebilmenize yardımcı olabilecek bir ürün. Şık görünümü ile bu ürünü kullanmaya doyamayacaksınız. 2 litre kapasiteli alt kısmı ile bir su ısıtıcısı görevini de üstlenen bu çaycı mutfağınızda olmazsa olmaz isteyebileceğiniz ürünlerden. Bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği olduğu kadar çay demleme bölümü de 1 litre kadar geniş kapasitededir.

8937371200_LO1_20141212_161359_large.jpg

Cam ve paslanmaz çelik bir ürün arayışındaysanız üst resimdeki Beko çaycı aradığınız kaliteyi hissetmenize destek olabilecektir. Su haznesi 1.8 litre kadar üretilen bu ürün ile demlediğiniz çayları uygun sıcaklıkta tutarak çay keyiflerinizi canlandırabileceksiniz.
57da5d5bc2ae1.jpg

Bazı kişilerin tercihi olmasa da King marka da beyaz eşyada pek çok kişinin beklentilerine cevap verebilmektedir. Geniş hacimli ve hızlı kaynatma özelliğiyle üstteki çaycı hem kettle hem de çaycı olarak kullanabileceğiniz bir üründür. Çeliği fazla ağır olmayıp kaynatma ve sıcak tutma özelliği beklentilerin üzerinde performans gösteren bir üründür. Hem demliği hem de alt haznesi yeterli genişlikte olduğundan çay bitti tekrar demliyim derdi ile uğraşmanıza gerek kalmayacak. Küçük aileler için az demleyerek kullanım gerçekleştirip; misafir geldiğinde geniş hazneden faydalanmanın keyfini sürdürebilirsiniz.
20242452_r1.png

1,1 litre demlik kapasitesi ve 1.9 litre su ısıtıcı kapasitesi ile çay keyifleriniz için üstteki Sefa marka çaycı da tercih edebilirsiniz. Sıcak tutma özelliği vardır. İkili ısıtma sistemi de vardır. 360 derece dönebilen kablosuz kullanımı mevcuttur. Demlik üst kısmı cam olup 2 yıl garantilidir. 229 TL ödeyerek bu ürüne sahip olmak istemez misiniz?
 
Geri
Üst