En moda düğün paketlerinin evlerde yeni sezon görünümleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
En moda düğün paketlerinin evlerde yeni sezon görünümleri
Düğün sezonu her zaman mobilya tercihimizde kararsızlığa düşeriz. Odalarımızın aynı şıklıkta olması için pek çok kaliteli marka mağazası bize kolaylık sağlayabilme adına farklı oda dekorasyonlarını bütünleyici alternatif mobilya önerilerinde bulunmaktadır. Moda Life en bilinen düğün paketi hazırlayan bir marka olarak bilinse de Evgör Mobilya'nın da kalitesi yadsınamaz. Birbirinden şık, en kaliteli görünümler ile odalarınızda estetik etkiler yaratmaya çalışan Evgör Mobilya 2016/2017 sezonu içinde pek çok alternatifi ile karşımıza çıkarak beklentileri karşılama konusunda müthiş bir ilerleme kaydetmiştir.

perosa-luks-dugun-paketi-123022-20-B.jpg


Düğün paketi önerileri arasında kendini kanıtlamış bir örnek olan üstteki görünüm dekorasyon zevkinize hitap ediyorsa bence kaçırmayın. Şık tasarım zenginliği ile evinizde bambaşka etkiler yakalayabilecek olan üst resimdeki pakette yemek odası, yatak odası ve salon oturma grubu ile ahenkli bir uyum yakalanmıştır. Perosa lüks düğün paketi olarak adı geçen bu takım %20 indirim avantajı ile 23.250 TL bir ücret karşılığında evinize kadar getirip yeni tarz görünümün odalarınızda hissedilebilmesine müssade edebilecektir.


royal-dugun-paketi-114414-19-B.jpg


Üstteki resimde yer alan Royal düğün paketi de Evgör Mobilya'nın en beğenilen paketlerinden biridir. İndirimin %20'lik hali ile ödeyeceğiniz miktarın 8.780 TL olarak belirlendiği bu paket tercihi biraz da kır düğünü yapan ilkbahar çiftlerinin seçim alternatifleri arasındadır. Çiçeklerin yer aldığı takımdaki fuşya rengin canlı ve enerjik bir hava oluşturacağı evinizdeki kaliteye hayran kalacak, uygun bir mobilya paketi almanın memnuniyetini yaşayacaksınız.

viresa-dugun-paketi-126600-20-B.jpg


Pembe ve mavi uyumu hiç bu kadar güzel olmamıştı. Viresa düğün paketine ne dersiniz? Sanki hem bayan hem de bayların zevklerinin bütünleştirildiği bu takım her odaya ayrı bir ahenkli bütünlük hissettirip kombinasyonda estetik etkiyi elden bırakmayacak dekoratifliklere yer açmıştır. Odalarınızın bu güzel görünüme kavuşabilmesi için indirimli fiyat etiketi olan 12.525 TL'lik bütçe sizi zorlamayacaksa bir an önce Evgör Mobilya ziyaretini gerçekleştirmeye bakmalısınız.

favori-luks-dugun-paketi-116431-20-B.jpg


Favori lüks düğün paketi adı ile Evgör Mobilya vitrinlerinde hayranlıkla izleyeceğiniz üstteki takım da lüks severlerin kaçırılmazı olmaya aday. Odalarda avangarde görünüm olmazsa olmazım diyen bayanlar ve baylar. Haydi bu lüks düğün paketini yakından incelemek için Evgör Mobilya'nın yolunu tutmaya bakın. Fiyatı da kalitesine değecek emin olun. sadece 16.275 TL ile yeni evinize ya da yeni evlendiğiniz gireceğiniz eve layık bir takıma sahip olma memnuniyetini hissetmeye başlayabileceksiniz.

beyaz-inci-dugun-paketi-116441-20-B.jpg

Beyaz renk severler için geliştirilen üstteki beyaz inci düğün paketi için 14.620 TL ödemeye değmez mi? Hepsi ve daha fazlası için Evgör Mobilya ziyaretini mutlaka gerçekleştirmeye bakmalısınız. Bunun yanı sıra beyaz eşya paketleri için ilgili link ziyareti ile birbirinden farklı özellikleri barındıranlara sahip olabilme ayrıcalığı sizlerle olabilecek.
 
Geri
Üst