En moda yatak başlıkları ile özel yatak odası görünümleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
En moda yatak başlıkları ile özel yatak odası görünümleri
Yatak odalarınız için kullanabileceğiniz harika ve yeni çıkmış avangarde mobilyalar ile sizlere yatak başlıkları vereceğim. Özellikle dekoratif olmalarının yanı sıra doğal ahşap ile oluşturulmuş yatak odası başlıkları bulunuyor. İstikbal Queen yatak odası başlığı benim favorim diyebilirim.
Tabii ki görsellere bilindik markalardan birisi olan En alttaki resimde Lazzoni Mobilya'dan da bir adet yatak odası başlığı ekliyorum. İstediğinizi ilgili marka satıcılarından edinebilir ve satında alabilirsiniz kızlar.

3-2015-2016-avangarde-mobilya-takımları-23-300x174.jpg


Avangarde yatak odası modelleri incelemesinde bulunurken avangarde yatak başlıkları ile karşı karşıya kalabileceksiniz. Farklı renklerde, uzunluğu- enliği farklı olan yatak başlıkları ile bütünleşen takımlarda dekoratiflik anlamında istediğinizi bulabilirsiniz. Eğimleri artarak yatak başlığının boyutunda istediğiniz model ve deseni zevkinize uygun tercih edebilirsiniz. Takımınıza uygun ya da sadece bazanızla takım halinde alabileceğiniz yatak başlıklarından faydalanma fırsatı da tamamen size ve zevklerinize kalmış.

2017-yatak-odası-takımları.jpg


Üst resimde gördüğünüz dikdörtgen form yapısı ve deri şıklığını üzerinde toplayan yatak başlığı da hayır diyemeyeceğiniz seçenekler arasındadır. Birden fazla rengin kombin hali ile karşınıza çıkan yatak başlıkları derinin şıklığını tam da istediğiniz dekorasyon tarzı ile yatak odanızda hissedebilme fırsatıyla odalarınızda yenilenme gerçekleştirebilecektir. Takıma uyumlu olan bu tarz yatak odası takımı genel manada klasik ya da spor tarz sevenlerin tercihleri olabilecek seçeneklerdendir.

Dekoratif-Doğal-Ahşap-Yatak-Başlıkları-19.jpg


Doğallığı seven bayanlar. Üst resimdeki tarza bayılacağınızı garanti edebilirim. Şık bir yatak odası modeli bana göre değil ahşabın sıcaklığını hissetmek, odamdayken keyfi doğadan gelen esintilerle gerçekleştirmek benim tarzım diyorsanız bu model tam da size göre. Birçok kişi için farklı yatak başlığı olarak tercihte bulunduğu yatak başlıklarını linkten takip edebilirsiniz. Görselliği karşısında bayılacağınız pek çok modeli yatak odanızda görmek istediğiniz tarzda tercih ederek kendiniz yaptırtabilir ya da mağazalarda ahşaba en yakın renk- kaliteli görünümü sunan tarzı mağazalardan temin etme tercihinde bulunabilirsiniz.

istikbal-queen-yatak-odasi-takimi-17042013-1.jpg


Spor tarz sevenler için alt resimdeki gibi derinin asaletini siyah renk ile vurgulayan modeller arasından da seçiminizi gerçekleştirebilirsiniz. Beyaz ve siyah uyumunu bu tarz bir takım ile oldukça rahat uygulayabilir, istediğiniz kaliteli görünümü kolaylıkla elde edebilme fırsatını yakalayabilirsiniz. Siz de özel bir yatak odasında en moda yatak başlıkları ile değişimi yakalamak istiyorsanız sizler için sunduğum alternatif fikirlerden faydalanma tercihinde bulunabilirsiniz. Keyifli seçimler....

yeni-moda-lazzoni-yatak-odalari.jpg
 
Son düzenleme:
İstikbal, kuşkusuz mobilya denilince akıllara ilk gelen markalardan bir tanesi olmayı hak ediyor. Yıllarca İstikbal ürünleri kullanan biri olarak, hala mobilyalarım aynı güzelliğini ve kalitesini koruyor. En alt fotoğraftaki siyah tonu vurgulayan yatak odası modeli tam anlamıyla zevkime hitap etti. Evlendiğimde sanırım yatak odam siyah tonlarda olacak. Bu bir çılgınlık mı yoksa muhteşem bir şey mi olur bilemiyorum.

Sarayları andıran yatak odası modellerinden hiç hoşlanmıyorum. Çok gösterişli, çok ihtişamlı bir odada kendimi rahat ve huzurlu hissedeceğimi sanmıyorum. Kitap okumayı seven bir bayan olarak, yatak odamı şık bir kitaplıkla süsleme taraftarıyım. Evlenecek olan çiftlere ya da yatak odasını yenilemeyi düşünen hanımlar için İstikbal sağlam bir tercih olacaktır.;)
 
Geri
Üst