En pratik mutfak aletleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
En pratik mutfak aletleri
Mutfak aletleri bayanların en çok kullandıkları aletler arasındadır. Pratik ve fonksiyonel kullanımları ile adeta bayanların hayallerini süslemektedir. Siz de mutfağında zaman geçirmekten keyif alanlardansanız seçimlerinizde pratikliğinize katkı sağlayacak aletleri kullanabilirsiniz. Bir salon temizliği için elektrik süpürgesi ne kadar kullanışlı ise bir mutfak içinde pratik ev aleti o kadar kullanışlıdır. Bugünkü yazımda sizlere sunacağım farklı pek çok mutfak aleti ile neler yapabileceklerinizi tartışmak istiyorum. Kimi erkeklere göre çok kullanışlı ve gerekli görülmese de bazı mutfak aletleri gereğinden fazla kullanılabilmektedir.

tasarim-mutfak-esyalari9.jpg

Fonksiyonel kek kalıbı
Üst resimde göreceğiniz üzere pek çok evde bulunan keke kalıbı sizin için çok kullanışlı bir üründür. Hele yanındaki o minik kalıp da yaptığınız kekin tadına bakmaya bence doyamayacaksınız. Siz de bu tarz fonksiyonel kullanımlı küçük ev aletine hayransanız eminim böyle bir ürün bulduğunuz zaman kaçırmak istemeyeceksiniz. Uygun fiyata ürün satan mağazalarda bulabileceğiniz böyle kalıplar ile yaptığınız kekeler ve sunumlar her zaman daha becerikli olduğunuzu kanıtlayabilecektir. Şimdiden keyifli ikramlar diliyorum.

twist-n-joy-pratik-dograyici-blender-ile-yiyecekler-nasil-parcalanir.jpg


Pratik doğrayıcı

Pratik doğrayıcı kullanımı ile ev dekorasyonunuzda her sebze ve meyvenizi farklı şekillerde doğrama imkanı yakalayabileceksiniz. Doğrama ünitelerindeki keskin bıçaklar ve farklı çırpıcılar ile resim göre,selinde bile sizlerin dikkatinizi çekebilecek bu ürün farklı marka ve çeşitlerdeki fonksiyonları ile bir mutfakta olmazsa olmazdır. Misafiriniz çok geliyorsa ve sunumlar sizin için oldukça önemli ise zaman kaybetmeyin ve sadece bir doğrayıcı seçmeye bakın.

Quirky-Pluck-tutyakala.jpg

Yumurta sarısı ayırıcısı
En kullanışsız bulunan bu ürün sen de yapabilirsin cümlesi ile biten eşinizin sözü ile alınmayabilmektedir. ama biz bayanlar alışverişe kendimiz çıktıysak ve bu ürün bana lazım diyorsak illa ki alırız biliyorsunuz değil mi?
pict5291.jpg

Domates dilimleyici
Domates dilimleyicisi de illa ki olmalı deneilebilen bir ürün değildir. ama mutfak eşyası satışı konusunda çeşide yer veren alışveriş merkezlerinde özellikle indirim günlerinin popüler ürünü olabilmektedir.Bazen sırf meraktan alırız bu ürünü ne garip değil mi?
tasarim-mutfak-esyalari8.jpg


İç içe geçebilen bıçak seti
Bıçakları saklamak ve koruyucu şekilde muhafaza etmek zordur. Bu nedenle bıçak seti alırken tıpkı üst resimdeki gibi koruyucu özelliği bulunan iç içe geçebilen fonksiyondaki ürünler arasından tercihte bulunma fırsatını değerlendirmeye bakabiliriz. Siz de bu tarz fonksiyonel pek çok mutfak ürünü için mutfağınızda yer açıcı davranmışsınızdır eminim.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst