*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Ağustos 2007 #2 Ce: En sevdiğin içecek evet kola nescafe bide son zamanlarda meyveli sodaya taktım
ezo77 Banned 24 Ağustos 2007 #3 Ce: En sevdiğin içecek türk kahvesi olmassa olmazım hergün 1 tane içmessem kendime gelemem....
fuşya Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2007 #4 Ce: En sevdiğin içecek ezo77' Alıntı: türk kahvesi olmassa olmazım hergün 1 tane içmessem kendime gelemem.... Genişletmek için tıkla ... aynen. orta şekerli 🙂
Ce: En sevdiğin içecek ezo77' Alıntı: türk kahvesi olmassa olmazım hergün 1 tane içmessem kendime gelemem.... Genişletmek için tıkla ... aynen. orta şekerli 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Kasım 2007 #6 Ce: En sevdiğin içecek cola ve portakal suynu cok tüketiyorum ve tabiki normal suyuda severek icerim
suskun_gız Yeni Üye Üye 16 Kasım 2007 #7 Ce: En sevdiğin içecek nescafe yoksa türk kahvesi hergun içerim
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 22 Kasım 2007 #9 Ce: En sevdiğin içecek Earl Grey Tea hastasıyım, Taze Portakal Suyuna asla hayır diyemem... Meyve suyu kokteyllerine bayılıyorum bir de. Mango ve üzüm kokteyli özellikle 🙂
Ce: En sevdiğin içecek Earl Grey Tea hastasıyım, Taze Portakal Suyuna asla hayır diyemem... Meyve suyu kokteyllerine bayılıyorum bir de. Mango ve üzüm kokteyli özellikle 🙂