En şık çocuk/ genç odası tasarımlarına 2017 bakış açısı

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
En şık çocuk/ genç odası tasarımlarına 2017 bakış açısı
Çocuk odası tasarımları bebekler ana rahmine düştüğü ilk anda nasıl dekore edeceğimizi düşündüğümüz oda dekorasyonlarındandır. Bebeğinizin rahat edeceği bir beşik, ilk çocuklukta depolama alanı fazla oyuncaklarının dağınıklığını unutturacak mobilyaların yer aldığı bir oda, gençlik yıllarında rahat bir yatak konforlu bir çalışma masası ve geniş bir gardırop derken her ayrıntı yaş büyüdükçe fonksiyonelleşerek odalarda yerini almak adına seçimleriniz ile şekil bulmaktadır.

alfemo-2017-genç-odası-modelleri.jpg


2017 sezonu çocuk ve genç odası dekorasyonları için tercih edeceğiniz yeni sezon mobilya modelleri de şıklık, kullanışlılık, fonksiyonellik, uzun ömürlülük yani kaliteli seçimleriniz adına renk ve modern görünümlerindeki farklılıklar ile sizlerin seçimlerinizi beklemektedir. Her mağazada yeniden hayat bulan kaliteli ürünler zinciri arasında yer alan yatak, gardırop, şifonyer, bilgisayar masası gibi ürünlerle bütünleşen oda takımları Çilek, Alfemo, İstikbal gibi mağazalarda kalite adına birbirleri ile yarışmaktadır.

Alfemo-Mobilya-Carsbanner-Erkek-Çocuk-Odası.jpg


Arabalı oda takımları da ergenliğe yeni girme döneminde olanların favori tercihleri arasında yer alabilecek seçeneklerdendir. Siz de bu sezon en özel oda takımları tercihinizi çocuğunuzun zevki ile bütünleşecek şekilde gerçekleştirmeye ne dersiniz?
Alfemo-Mobilya-Cars-Erkek-Çocuk-Odası.jpg
kiz-ve-erkek-bebekler-icin-renkli-oda-dekorasyonlari.jpg
mavi-beyaz-deniz-temali-cocuk-odasi.jpg
 
Geri
Üst