en ucuz araba gelıyo...

@şK_MeLeĞ!.

Yeni Üye
Üye
en ucuz araba gelıyo...
en ucuz küçük araba küçük ucuz arabalar en arabalar ve araba
1.jpg

"NANO" Türkiye’de Nano’yu 8 bin YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunmak için çalışmalar yapılıyor.
2.jpg

2 silindirli 662 cc ve 33 beygir gücünde motora sahip Nano, küçük boyutlarına rağmen 4 kişi için geniş bir alan sunuyor.
3.jpg

TATA’nın Türkiye distribütörü olan İsotlar Grubu Nano'yu 2009 yılının ilk yarısında satışa sunacak. Araç Avrupa'dan önce ilk Türkiye'de olacak.
4.jpg

Otomobilin temel versiyonunda klima, takviyeli direksiyon ve elektrikli cam gibi özellikler bulunmuyor. Motoru Alman volkswagen gibi arkada olacak. Sadece motoru 700 dolara mal oluyor.
5.jpg

Vites otomatik ya da elden değil. Motorsikletlerde olduğu gibi vitesi kendisi ayarlıyor. Aslında vitesi ve diferansiyeli yok.
6.jpg

Jantlar, maksimum saatte 70 km hızla gidebilecek şekilde üretildi. Tasarruf olsun diye bagajı yok.. Bagaj denilen bölüme bir tek sırt çantası giriyor.
7.jpg

TATA Türkiye Marka Direktörü Cengiz Tiryakioğlu, "Avrupa standartlarına göre otomobillerde ABS ve çift hava yastığı olması gerekiyor. Nano’nun üzerinde şimdilik sadece sürücü hava yastığı var. Bu Türkiye’deki standardı karşılıyor." dedi.
8.jpg

İlk kez bu yıl Cenevre Fuarı’nda sergilenen dünyanın en ucuz otomobili Nano’yu, Hindistan’daki Pune fabrikasının test pistinde dünyada ilk kez Türk basın mensupları denedi.
9.jpg

2 silindirli 662 cc ve 33 beygir gücünde motora sahip Nano, küçük boyutlarına rağmen 4 kişi için geniş bir alan sunuyor.
10.jpg

Arka koltuklarda diz ve baş mesafesi, 1.90 metre boyundaki biri için bile oldukça geniş.
11.jpg

3.1 metre uzunluğunda, 1.5 metre genişliğinde ve 1.6 metre yüksekliğinde olan Nano, yeterli yerden yükseklik seviyesi sayesinde, kalabalık şehir yollarındaki avantajlarının yanı sıra kırsal alanlardaki kötü koşullarda da rahat manevra kabiliyetine sahip olabileceğini gösteriyor.
internethaber
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: en ucuz araba gelıyo...

Çok küçük bunlar yaw.Ekonomik olmak için herşeyi küçültmekmi gerekiyor acaba? :)
 
Cevap: en ucuz araba gelıyo...

eee ekim bunlar vereceğin paranın boyutuna göre:D
biraz küçük gerçi ama hiç yoktan iyidir gelsin bakalım:)
emeğine sağlık canım
 
Cevap: en ucuz araba gelıyo...

gerçektn küçük ama baksanıza içi hakikatten geniş yani. fiyatıda iyi hiç yoktan iyidir bakalım tutulacakmı
 
Geri
Üst