Epidural doğum sonrası baş ağrısı ya da herhangi bir yan etkileri oluyor mu?

  • Konbuyu başlatan Karbeyazimmm
  • Başlangıç tarihi
K

Karbeyazimmm

Forum Okuru
Epidural doğum sonrası baş ağrısı ya da herhangi bir yan etkileri oluyor mu?

Epidural doğum sonrası baş ağrısı kadınlar kulübü epidural doğum sonrasında baş ağrısı olur mu forum'da.​

Arkadaşlar ben epidural doğum istiyorum ama çok fazla baş ağrısı yaptığına dair söylentiler var ne kadar doğru bir demiyorum bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim epidural doğum sonrası baş ağrısı çok olur mu epidural doğum yapanlar ve sonrasında yaşadıklarınız nelerdir deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız?
 
Merhabalar
Epidural doğumun iyi yanları da var kötü yanları da var tabii ki bunu yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki iyi yanları çok fazla aslında ikizlerimin doğumunu canlı canlı görebilmek kadar güzel bir durum yoktu hiç unutamayacağım şeyler yaşadım diyebilirim. Son yıllarda başvurulan en sık yapılan sezeryan yöntemlerinden birisi epidural doğum. Epidural doğum sisteminde anneye ben bölgesinde omurganın içerisine bir kateter konularak yapılan bir işlemdir. Ben de özellikle hala yaşadığım bel ağrıları mevcut bunun epidural doğumdan kaynaklandığını düşünüyorum. Hemen doğum sonrasında sırt ve bel ağrıları da mevcut olabilir bu geçici de olabilir ara ara tekrarlayan bir durumda olabiliyor. Yani epidural ve spinal sezeryan sonrasında yüzde bir iki ihtimalle baş ağrısı yaşanılabilir başın önünde ya da arkada enseye doğru bir baş ağrısı yaşanilabilir.

"Epidural doğumda yan etkiler" konulu başlığımızı aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz epidural doğumun yan etkilerini daha ayrıntılı şekilde aşağıdaki konumumuzdan inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst