erkeğinizi eritmenin yolları

Bence erkekleri sadece fiziksel anlamda etkilemenin yollarını aramak yerine, erkeklerin dilinden anlamayı iyi bilmek gereklidir. Kuşkusuz erkekler, hoş ve güzel kadınları çok beğeniliyorlar fakat erkekler için yalnızca güzellik yeterli olmuyor. Erkeğe karşı vücut dilini başarılı şekilde kullanmak şart! Çok güzel ve çok alımlı bir bayan olabilirsiniz ama doğru duyguyu erkeğin içine işleyemedikten sonra ne anlamı olur güzel olmanın ya da çok hoş görünmenin…


Uzun yıllar evli kalmalarına rağmen hala çok mutlu olan çiftlere rastlayabiliyoruz. Çocuk doğurup, vücudu bazı deformasyonlara uğrayan birçok kadına tapan kocalar var; ben bunu kadının kendini doğru şekilde ifade edebilmesine bağlıyorum. Kilolu ya da zayıf olmanın bir önemi yok. Herkes eşinin ya da sevgilisinin huyunu bilir; önemli olan her anlamda hitap edebilmeyi bilmektir.
 
Misler gibi kokmak şart arkadaşlar. Erkekler güzel kokuya dayanamaz. Ben 12 yıldır evliyim. Halen ilk günkü gibiyiz. Size biraz kendi formüllerimden bahsedeyim belki bazı arkadaşlara yararım dokunur.:D Bizim evde iki afacan çocuk var. Sabahtan akşama kadar onlarla uğraşıyorum fakat hiçbir gün kocam eve geldiğinde ona yorgunluğumu belli etmedim.;) Hep güler yüzle açtım kocama kapıyı; bakın bu son derece önemli, ciddiye alın lütfen.


Çocukların uyku saati çok önemli; Babalarıyla biraz oyun oynadıktan sonra uyku saatlerini bilirler ve yataklarına giderler. Çocukları uyku saatine alıştırdığım için eşim hayrandır bana.:rolleyes: Oğlanlar uyuduktan sonra, eşimle çayımızı yudumlarız saatlerce muhabbet ederek. Kumanda kavgası etmeyiz. Öpücüklerimi, dokunuşlarımı eksik etmediğim için televizyondaki program bile umurunda olmaz bizimkinin. :cool:;)
 
Erkeği eritmenin yolu :D Ne kadar ilginç bir yaklaşım. Ya arkadaşlar bir erkek için en önemli kriter kesinlikle karekterinizdir. Zarif olun, bir kadına yakışır şekilde hareket edin. Ağrı başlı olun. Net olun yalan söylemeyin azcıkta zeki olmaya çalışın . İşte o zaman önünüzde dağ olsa durmaz. Öyle süslenmekle püslenmekle erkek tavlanmaz. Ayrıca kadınlığınızı silah olarak kullanmak çok basit bir meziyettir.Samimi olun dürüst olun. Cazibe sadece cinsellikle kazanılmaz..
 
Geri
Üst