Erkek arkadaşa, sevgiliye, kocaya yılbaşında ne hediye alınır?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Erkek arkadaşa, sevgiliye, kocaya yılbaşında ne hediye alınır?
erkeğe ne hediye alınır, erkekler için hediye fikirleri, erkek sevgiliye yılbaşı hediyeleri, yılbaşı için hediye seçenekleri ile sizlerleyiz.

Yılbaşına artık sayılı günler kaldı... Özel günler de artık bir gelenek haline gelen hediye alma verme merasimine de haliyle az kaldı... Eşe, sevgiliye yada yakın bir arkadaşınız için bir hediye almayı düşünüyor ama ne alacağınız konusun da halen kararsızlık yaşıyorsanız sizlere fikir olabilecek yılbaşı hediye seçenekleri konumuzu paylaşmaya karar verdim..

Bu konuyu açmadan az önce 13 yaşında ki oğlum sınıfında ki kız arkadaşı için nasıl bir yılbaşı hediyesi alması gerektiğini bana sordu daha doğrusu topu bana attı diyebilirim :)

Aslın da bayanlar için çok fazla hediye seçenekleri var ama iş bir erkeğe geldiğin de insan kararsız kalabiliyor. Normal olarak biz bayanların takısı, giyimi, ayakkabısı süsü püsü bitmez ;)

Bundan birkaç sene önce bir erkeğe nasıl bir hediye alınır diye sorsanız klasik cevapları verdim size; gömlek, parfüm vs ama günümüz de erkeklere hediye seçenekleri bir hayli şekil de gelişmiş durumda o yüzden yelpazemizi geniş tutuyoruz...

Erkeklere alınacak hediyeler için fikirler konumuzu da isterseniz göz atabilirsiniz.

Öncelikle hediye alacağınız erkek sizin için ne anlam ifade ediyor. Duygusal olarak aranız da bir bağ var mı yada eşiniz, nişanlınız mı yoksa normal bir erkek arkadaşınız mı bunları göz önün de bulundurmanız da
fayda olacaktır.

1.jpg


Eğer hediye alacağınız erkeği çok iyi tanıyorsanız onun hobilerini, zevk alanlarını yada giyim stilini biliyor olmalısınız.

İlk hediye seçenekleri bulunan görselimiz de genel de klasik hediye seçeneklerinin yanısıra bende eşimden biliyorum ki birçok erkek play station oynamaya bayılır. Yeni çıkan versiyonunu yada sevdiği bir oyunu alıp ona hediye edebilirsiniz. Bunun yanın da dediğim gibi klasik olarak ayakkabı, saat, parfüm, yağmurluk gibi hediyeler de kullanışlı olacaktır.


2.jpg


Evli bayanlar bana göre daha şanslı nedenmi çünkü hem eşini çok iyi tanıyordur hemde onun ihtiyacı olan veya istediği şeyleri daha iyi biliyordur. Açıkcası bende böyle özel günlerde genelde eşimin ihtiyacına yönelik onun istediği ve kullanabileceği hediye seçeneklerini göz önüne alırım.

Günümüz de genelde erkeklerin birçoğu çanta kullanmayı çok seviyor bu bazen bir ihtiyaç olarak bazen de sevdikleri ve aksesuar olarak tercih ettikleri için de olabiliyor. Ona ihtiyacına göre şık bir deri çanta alabilirsiniz. Uzun ömürlü bir kullanımı olacaktır. Malum kış aylarına denk geldiği için yılbaşı, soğuktan koruyucu atkı, bere, yağmurluk gibi seçenekler de cazip gelecektir.


4.jpg


Fanatik futbol tutkunu hangi erkek takımının orjinal formasına hayır diyebilir ki... Ona tuttuğu takımın formasını alarak nasıl mutlu edeceğinizi tahmin edemezsiniz. Hatta işi biraz daha büyütelim diyorum ona takımının kombine biletlerini alarak tüm sezon boyunca maçlarını izleme fırsatı verebilirsiniz.

5.jpg


Birçok erkek tesbih tutkunudur. Bunun yanın da yüzük takmayı da seven erkekler vardır. Bütçenize göre altın yada imitasyon yüzük ve tesbih seçeneklerini de düşünebilirsiniz. Hatta kişiye özel bir tasarım olsun diyorsanız hediyeyi alacağınız kişinin tesbih üzerine ismini yazdırarak hediyeyi daha da özelleştirebilirsiniz.


3.jpg


Kişiye özel tasarım hediye seçenekleri de çok fazla alternatif seçenek sunuyor bize... Farklı bir hediye düşünenler için ilginç hediye seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Çarşıda, mağazalar da yada internet üzerinden kişiye özel çalışmalar yapan kişilerden farklı hediye seçeneklerini de göz önün de bulundurmanız da fayda olacaktır. Üzerin de ikinizin resminin bulunduğu saat, çakmak ve daha farklı hediyeler romantik bir seçenektir;)

Uzun lafın kısası bazen hakkaten de hediye seçimi çok zor oluyor . Eğer bu seçeneklerin size faydası olup aklınız da hediye seçeneği belirlendiyse ne mutlu bana.. Ama şunu unutmayın ki alacağınız hediyenin maddi değerinden daha çok karşınızdakine verdiğiniz maneviyatın değeri çok daha yüksektir çünkü ona paha biçilemez;)

Şimdiden herkese mutlu yıllar dilerim.
 
Geri
Üst