Erkek arkadaşım benim instagram engelimi kaldırmış Sizce hangisi olabilir??

Hande-55

Yeni Üye
Üye
Erkek arkadaşım benim instagram engelimi kaldırmış Sizce hangisi olabilir??
3 hafta önce ayrıldığım erkek arkadaşım benim instagram engelimi kaldırmış ve aşk tesadüfleri sever diye hikaye paylaştı. Gece paylaştı ev sabah 10 gibi hikayeyi kaldırdı. Sizce kasten yapılmış olabilir mi? Yoksa gerçekten var mıdır? Numaramı silmemiş ve Wp engellememiş.

Selamlar hayatım bence sen kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Madem ayrıldığın erkek arkadaşının seninle halen ilgilendiğini düşünüyorsun o vakit bekleyeceksin. Madem engelde yok numara da silinmemiş e olur mu olur ama bekle ilk kim kimden ayrıldı bilmiyorum ama az ağırdan git bekle bakalım ne olcak 🙂

İlk ben ayrıldım.Ben o hikayeyi gördükten sonra da onu aramadım ya da yazmadım. Zaten onun hikayesini gördüğümü bilmiyor. Çünkü sahte hesaptan bakıp engelledim. Kendi hesabımdan da hala engelli ama arada engeli kaldırıp bakıyorum o beni yeniden engellememiş

Hayatım bir şey demedim ki madem ayrıldın halen neden gidip sahte hesaplarla bakıyorsun ne yapıyor diye 🙂 Mrk iyi değildir. Haa, sen benim için böyle şeyler yapmıştır diyor isen haklısındır ona da bir şey diyemiyorum.

Herkese merhaba. İlginç bir konu doğrusu. Bence eskiler eskide kalsın pek faydası olmuyor ama herkesin kendi kararı tabii. Ben Instagram hesabımı sadece iş için kullanıyorum artık özel yazışmalarımı WhatsApp’ten yapıyorum. İlk zaman eş dost arkadaşı takip ettim ama gerçekten zamanımı boşa harcadığımı farkedince vazgeçtim. İş hesabımı yükseltmek için de Crovu.com ile çalışıyorum. İş amaçlı hesabını yükseltmek, takipçi ve etkileşim arttırmak isteyenlere tavsiye ederim. E ticaret veya Influencer hesaplarının yükselmek için mutlaka bu desteği alması gerekli diye düşünüyorum.

Geri