Erkek arkadaşıma kaybetme korkusunu nasıl yaşatırım

P

PelinsuXX

Forum Okuru
Erkek arkadaşıma kaybetme korkusunu nasıl yaşatırım
Erkek arkadaşıma kaybetme korkusunu nasıl yaşatırım ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım

Selam

Ben 21 yaşındayım ve 23 yaşında bir erkek arkadaşım var. Bana göre benim değerimi pek bilmiyor. Ben ona kaybetme korkusu yaşatmak istiyorum Yani beni avucunun içinde zannetmesin istiyorum ki hem benim değerimi bilsen hem de bana daha çok bağlansın istiyorum .Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bir akıl verin. Erkek arkadaşıma kaybetme korkusunu nasıl yaşatırım
 
Merhaba

Tatlım önce sana bir şey söylemek istiyorum erkek arkadaşına sen değerini anlayabilmesi için mi kaybetme korkusu yaşatmak istiyorsun . Öyle yazmışsın da. Bence senin değerini bilmeyen birisine nasıl davranırsan davran değerini zaten bilmeyecektir.

Kaybetme korkusu yaşatılarak bir ilişkiyi ayakta tutmaya çalışmak bence çok sağlıklı bir şey de değil. Bence sen kendin olmalısın erkek arkadaşın seni böyle seviyor ve değer veriyorsa öyle sevmeli ve değer vermeli yoksa kendine ilave edeceğin kendinden olmayan davranış biçimleri konuşma tarzları senin ilişkini belki 2-3 ay daha uzatsa bile daha sonra tekrar eski konumuna gelecektir çok da ciddi bir değişiklik olmayacaktır . Bu da zaten çok da sağlıklı değil.

Eğer sağlıklı bir ilişki kurmak istiyorsan , gerçekten uzun boylu evliliğe giden bir ilişkin olsun istiyorsan sen kendin ol ve hiçbir zaman rol yapma .Seni seven böyle sevsin . Sana değer veren böyle değer versin.

İlla ben ona kaybetme korkusu yaşatmak istiyorum diyorsan ondan ayrı bir hayatının olduğunu göstermelisin yani kendi arkadaşlarınla gününü geçirmeli sürekli onunla iletişim ve temas halinde olmamalısın. ikide bir ona seni seviyorum asla dememelisin. Bu iki kelime çok özel olmalı .Çok nadir kullanmalı. Onun her dediğini yapmamalısın hayır demeyi bilmelisin.

Ama dediğim gibi sağlıklı bir ilişkin olsun istiyorsan kendin olmalısın
 
Geri
Üst