Erkek Cilt Bakımı Nasıl Yapılır

selennaz43

Yeni Üye
Üye
Erkek Cilt Bakımı Nasıl Yapılır
Erkek Cilt Bakımı Nasıl Yapılır artık erkeklerinde kendilerine bakmaları ile birlikte oldukça çok aranan bir bilgi haline dönüşmüştür.Erkeklerde uyandı artık kendilerine nalıyorlar doğal olarak Erkek ciltleri aslında kadınlardan yapı gereği daha problemlidir ve bakımı zordur her üründe olmaz erkeklerin zorlu ciltleri için en etkili krem Kayısı Özlü Cilt Bakım Kremi dir bu krem zor ciltler içindir gücü kayısıdan geliyor pek çok markanın var güvendiğiniz birini alabilirsiniz
ben burda vermeyyim reklam olmasın

Cilt Bakımınız İçin Diğer İpuçları

Erkek cildi kadınlara göre daha kalın olduğundan ve hormonal yapısı dolayısıyla daha fazla yağ ürettiği için temizliğine daha fazla özen gösterilmeli. Her şeyden önce cilt tipinize uygun, deterjan ve sabun içermeyen bir temizleme ürünü seçmeniz gerekir. Temizleme sütü, temizleyici maddelerin en yumuşak olanı. Köpüren jeller, cildi tazeler ve zorlamadan derinlemesine temizlik sağlar. Vücut temizliği için yumuşak ürünlerin seçilmesi gerekir. Sabun içermeyen jeller ve banyo köpükleri de bunun için uygun. Temizlemeden sonra ikinci aşama, özellikle ciltteki gözeneklerin oluşumunu ve açılmasını engelleyecek olan toniktir. Yağlı ciltler için alkol içeren tonikler, kuru ciltler için de alkol içermeyenleri tercih edin. Sabah ve akşam olmak üzere 2 kez kullanılabilirler.

NEMLENDİRİN VE KORUYUN

Cildi temizlemek demek cildin doğal nem tabakasını oluşturan sebumdan tamamen kurtarmak değildir. Kendi koruyucu ve nemlendirici üst tabakasından mahrum bırakılan cilt, kendini saldırıya uğramış hissedecek ve daha çok salgı üreterek bu saldırıya karşı koymaya çalışacaktır. Cildinizin böylesi istenmeyen tepki vermesini engellemek ve sağlıklı bir nem -yağ (sebum) dengesine kavuşmasını sağlamak için temizledikten sonra nemlendirmek gerekir. Kremler ve jeller, günlük bakım için yardımcıdır. Cildin esnekliğini sağlar, kırmızılıkları ortadan kaldırırlar. Kurumaya eğilimli cilt için, duştan ya da tıraştan sonra mutlaka yağ oranı yüksek yoğun bir nemlendirici kullanın. Yağlı ciltler için ise nem oranı yüksek yağ oranı düşük ürünleri tercih edin.
 
Geri
Üst