Erkek kedi idrar kokusunu nasıl temizlerim bilgisi olan var mı?

T

tugce95

Forum Okuru
Erkek kedi idrar kokusunu nasıl temizlerim bilgisi olan var mı?

Erkek kedi idrar kokusu nasıl giderilir melek kadınlar kulubü erkek kedi idrar kokusu forumda.​

Kızlar erkek kedim var ama birkaç gündür idrarı aşırı kötü kokuyor bir rahatsızlık göstergesi mi bu? Yani halılara filan da işedi ve her zamankinden daha kötü koku geliyor. Nasıl temizlemeliyim neyle temizlemeliyim? Erkek kedi idrar kokusu nasıl giderilir? Erkek kedilere özel bir idrar kokusu mu bu acaba bilginiz var mı?
 
Merhabalar
Evde kedi besliyorsaniz kediler hakkında her şeyi bilmek gerekiyor. Erkek kedi idrar kokusu değişebilir dönem dönem bu hormonal değişimlere göre değişiklik gösterir erkek kedi idrar kokusunun değiştiği zamanlar genellikle kızgınlık dönemine giren kediler de ortaya çıkar devamlı miyavlıyorsa değişik miyavlıyorsa ve idrarındaki koku değiştiyse bilin ki bu döneme girmiştir. Bu konuda yapılacak tek şey var çiftleştirmek. Onun dışında idrar kokusunu geçirmenin yolları da genelde internette yazılanlara göre sirke ve karbonatla olmaktadır ve eve sık sık havalandırmanız gerekmektedir. Kedi idrarını keskin kokmamasi icin kesinlikle anında müdahale etmelisiniz. Evinizde bir kedi olduğu için herhangi bir deterjan önermek istemiyorum en iyi yöntem doğal olan sirke ve karbonat.

Dilerseniz aşağıdaki yazımızdan da bilgi desteği alabilirsiniz. "Evdeki kedi kokusu nasıl çıkar" konu başlığımizin detaylarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

 
Geri
Üst