Erkek sevgiliye hitap sözleri ve şekilleri

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Erkek sevgiliye hitap sözleri ve şekilleri
Erkek sevgiliye hitap sözleri hitap şekilleri güzel kelimeler sevgilinize nasıl hitap ediyorsunuz hangi kelimeler onu anlatıyor ?

Hayatın var oluş amaçlarından birisi de şüphesiz aşk meleklerim. Aşk olmaz ise meşk olmaz ise işler bom bom olurdu değil mi ? Hatta aşkın yerini hiç bir şey tutmaz diyebiliriz. Onları seviyoruz tamam kalas malaslar ama onlarında hoşuna gidecek hitap şekilleri var mı sizlerin bildiği. Sizler Nasıl hitap ediyorsunuz ?

Bu arada internette fenomen olan ve bazı sitelerde yazılan bilgilere göre erkekler aşağıdaki sözlere bayılıyormuş. Tabi siz bu hitapları kullanır mısınız bilmiyorum.

erkeklere hitap sözleri.jpg


ERKEKLERİN BAYILDIĞI HİTAP SÖZLERİ
Hayatım Ömrüm Dünyam bunlar erkeklerin popişlerini biraz kaldırarak sizlerin onlara sadık olduğunu hissettiriyormuş.

Vazgeçilmezim, en sevilenlerin arasında yer alır kadın da vazgeçilmek ister tabiki

Geleceğim, ciddi düşünen bir sevgiliniz var ise misal bu sözle onu bulutların üzerine çıkartırsınız.

Serserim, Bazıları bu hitabı çok severken, bazıları da sevmez ha özgürlüğüne düşkün bir sevgiliniz var ise onu özgür hissettirir diyebiliriz.

Prensim, Hatmetmahım sevilen hitaplardan birisi dir bayılıyorlarmış

Sevgilim sevdiceğim, Kadınlar gibi erkeklerde bu hitaba ayılır bayılırlar ve bu hitap sonrasında da sadakat hissederler bilginiz olsun.

Kalbimin Sahibi, Hayatımı adadığım: bu tür bir hitabınız var ise erkeğinize güç verdiğinize emin olabilirsiniz ve sizi sahiplenmesini sağlarsınız.

Birtanem, Her erkek bir tane tek olmak isteyecektir. Bu karşıdaki erkeğe ayrıcalık hissetirir.

Erkeğim, Haaa bakın işte mest olunan en güzel sözlerden birisi bende ara ara genellikle hatta bu aralar az sıklıkla söylerim. :D:D Şimdi kızlar sizler erkeklerinize nasıl hitap ediyorsunuz komikte olabilir hoşlarına giden gitmeyen ne kadar hitap şekli var ise yazar mısınız ? Bir de misal cep telefonlarınızda ne diye kayıtlılar vallahi merak ediyorum.


Benim Hitap Şeklim Kociş Telefonumda kayıtlı olduğu şekil SOL YANIM böyle janjanlı kalpli :D:D
 
Ömmmrüm demeee onaaaa :D:D Vallahi ben nasıl hitap ediyorum şöyle anlatayım benim sevgili biraz hatta birazdan fazla cüsseli bi erkek iri kıyım diyebiliriz. 5 kilo doğmuşum diyor e normaldir diyorum bende hoşuna gider diye ilk çıktığımızda ona MİNİĞİM dedim öyle kaldı çok hoşuna gidiyor :D:D
 
Geri
Üst